200 g kyllingelever
100 g blandede svampe eller champignon
Smør til at riste i
2 spsk portvin
½ tsk salt
Sort peber
75 g tempereret smør
Balsimicosirup ½ dl balsamico
½ dl sukker
Endvidere Salat til servering
Ristede valnøddekerner
Skær kyllingeleveren i ca. 2 cm store stykker. Rens og del svampene i mindre stykker. Brun kyllingeleveren i smør i en stegepande. Hæld portvin på og lad det koge ind. Krydr med salt og peber. Tag kyllingeleveren op og lad den afkøle. Steg nu svampene og lad dem afkøle. Bland halvdelen af lever og svampe i en foodprocessor eller hurtighakker. Tilsæt smør i små klatter og bland til en jævn masse. Rør de resterende lever- og svampestykker i massen. Læg husholdningsfilm i en aflang form, der kan rumme ca. 4 dl. Hæld massen i formen, og lad den stå i køleskabet i mindst 4 timer eller natten over. Kog balsamico og sukker sammen - til det begynder at blive tykt. Skær terrinen i skiver med en lunken kniv.
Server med salat, balsamicosirup og ristede valnøddekerner og Flute
Terrinen kan fremstilles dagen før, den skal bruges!
Server med salat, balsamicosirup og ristede valnøddekerner og Flute
Terrinen kan fremstilles dagen før, den skal bruges!
Uh sikke mange madideer der er herinde! :D
SvarSletJa der er noget at vælge imellem!
SletMvh.
Vibeke
Skøn inspiration! Må igang med at læse blogge igen.
SvarSletLene
Hej Lene
SvarSletDejligt at "se" dig igen!
Knus
Vibeke
Hej Vibeke
SvarSletDen minder godt nok meget om den her ;-)
https://www.arla.dk/opskrifter/kyllingeterrine-med-balsamicosirup/
Vh Anja :-)