4. marts 2010

Salat med oksesteak i skiver

Jeg har bestemt, at jeg i en periode vil spise mere grønt, nærmere betegnet salat, og det viser menuen i dag ret tydeligt.

Salaten er lavet af det jeg nu havde i køleskabet, bl. a. hvidkål, gulerødder, pebre, agurk, tomater, hjertesalat osv.
Dressingen er
En sjat granatæble balsamico
olivenolie
en anelse sennep
lidt blommesirup
salt og peber
Det hele blev rystet godt sammen, jeg bruger gerne et glas med skruelåg, og hældt over salaten
1 tynd oksesteak blev krydret og stegt, ca. 1½ min. på hver side, og lagt til side.
nogle champignon blev halveret og ristet på panden, lidt citronsaft blev presset over, og de blev krydret med salt peber og paprika.
Kødet blev skåret i tynde skiver og fordelt over og ved salaten,
champignon blev fordelt over det hele

Til sidst lagde jeg lige en stribe balsamicomousse på tallerkenen, til at dyppe kødet i.

6 kommentarer:

  1. Det ser rigtig lækkert ud. Sådan rigtig sommeragtigt.

    SvarSlet
  2. Kære 2300 Happiiiness
    Det var bare dejligt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Mmm - sikke et skønt aftensmåltid!

    Hav en dejlig weekend :-)

    SvarSlet
  4. Kære Piskeris
    Ja det var det faktisk, det smagte godt og var dejlig forfriskende.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Mon det er vejret og hungren efter forår, som gør os så salatglade. Jeg har det på samme måde.
    Granatæblesirup lyder virkeligt delikat - hvor har du købt den?
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Ja jeg er i hvert fald ret glad for salat lige nu.
    De sjove balsamicoer finder du her
    http://www.vomfass.dk/
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!