16. august 2010

En slags luksusbiks!


En gang imellem skal køleskabet ryddes, og i mit var der kogte kartofler, champignon der skulle bruges og små tomater, samt en svinekotelet.
Koteletten blev stegt.
Kartoflerne blev ristet ret godt i olivenolie, inden champignon blev tilsat og de sidste 5 min. kom de små tomater også på panden sammen med koteletten der lige blev varmet igennem
Af krydderier blev brugt salt, peber, paprika og chili, og lige før at det hele var færdig, røg der lige en lille klat smør på panden.
Det kan man da godt kalde luksusbiks:)

4 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Ja, det kan man bestemt godt kalde luksusbiks :-) Kunne godt lige spise sådan en omgang lige nu.

    Knus

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Ja det kunne jeg også, - altså spise sådan en portion:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Lækkert.
    Vi fik også koteletter med "fryse-opryd" forleden - kartoffelbåde, haricot vert, peberfrugtstrimler i ovn med olivenolie og krydderier - og hvor er det ofte at disse "opryd" smager allerbedst.

    Knus fra Marianne

    SvarSlet
  4. Kære Marianne Sa
    Ja det har du ret i, køle og fryse oprydning er ikke det værste, tværtimod!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!