Det er ikke ligefrem nogen opskrift, men en god ide.
Kog kartofler, jeg koger dem med pil, og når de er nok, bliver de pillet og moset, tilsæt lidt varm mælk, krydr med salt, peber og finthakket basilikum, og slut af med en klat smør.
Steg tun bøffen som du kan lide den, steg nogle bløde løg.
Det smager fantastisk godt, og er hurtig lavet.
Mmmm... nu synes jeg godt nok ikke, at jeg er helt færdig med sommermaden, men jeg glæder mig nu også til efterårets lidt 'mørkere' smag - herunder bløde løg og kartoffelmos! Åh, mos er bare noget af det bedste :-)
SvarSletMums, hvor lyder det dejligt og lækkert. Jeg har længe savnet kartoffelmos, men synes det var lidt for tidligt med vinterretterne.
SvarSletLaksen med gourget kan jeg slet ikke stå for, den glæder jeg mig også rigtig meget til at prøve
Knus
Manna
Kære Piskeris
SvarSletJeg er såmen heller ikke færdig med sommermaden, men det var, hvad jeg havde kræfter til, og det smagte!
Knus
Vibeke
Kære Manna
SvarSletJeg er bedøvende ligeglad hvad tid på året jeg spiser mos, men der er forskel på, om man laver det af nye eller gamle kartofler, så måske derfor.
Laksen var bare skøn, og det passede sig selv i ovnen.
knus
Vibeke
Hans a.
SvarSletDen har vi prøvet, med brun sovs kartoffelmos og Rødvin fra Mouton Cadet 1991, bare så lækkert.
Hans