26. august 2010

Tun med bløde løg og kartoffelmos med basilikum.

Det er ikke ligefrem nogen opskrift, men en god ide.
Kog kartofler, jeg koger dem med pil, og når de er nok, bliver de pillet og moset, tilsæt lidt varm mælk, krydr med salt, peber og finthakket basilikum, og slut af med en klat smør.
Steg tun bøffen som du kan lide den, steg nogle bløde løg.
Det smager fantastisk godt, og er hurtig lavet.

5 kommentarer:

  1. Mmmm... nu synes jeg godt nok ikke, at jeg er helt færdig med sommermaden, men jeg glæder mig nu også til efterårets lidt 'mørkere' smag - herunder bløde løg og kartoffelmos! Åh, mos er bare noget af det bedste :-)

    SvarSlet
  2. Mums, hvor lyder det dejligt og lækkert. Jeg har længe savnet kartoffelmos, men synes det var lidt for tidligt med vinterretterne.
    Laksen med gourget kan jeg slet ikke stå for, den glæder jeg mig også rigtig meget til at prøve

    Knus
    Manna

    SvarSlet
  3. Kære Piskeris
    Jeg er såmen heller ikke færdig med sommermaden, men det var, hvad jeg havde kræfter til, og det smagte!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Kære Manna
    Jeg er bedøvende ligeglad hvad tid på året jeg spiser mos, men der er forskel på, om man laver det af nye eller gamle kartofler, så måske derfor.
    Laksen var bare skøn, og det passede sig selv i ovnen.
    knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Hans a.
    Den har vi prøvet, med brun sovs kartoffelmos og Rødvin fra Mouton Cadet 1991, bare så lækkert.
    Hans

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!