Jeg har det ikke særlig fantastisk i øjeblikket, og derfor er fantasien i sving, når der skal laves aftensmad, det skal helst lave sig selv, eller i hvert fald være nemt at gå til, og det blev så resultatet i går aftes.
1 poussin, blev klargjort og saltet indvendig
en limebåd blev stoppet ind i dyret, derefter blev fjerkræet dryppet med
olie og
krydret udvendig med
salt,
peber og
paprika, lagt i et lille ovnfast fad og sat i ovnen på 180 gr.
efter 20 min. blev der yderligere sat et fad i ovnen med
kogte kartofler,
en håndfuld frosne bønner og
en håndfuld friske tomater, det hele blev krydret med
Salt og
peber. - Tomater og kartofler fik
lidt tørret chili og bønnerne fik
lidt finthakket hvidløg, alt blev dryppet med
olivenolie og sat ind i ovnen, hvor det hele fik yderligere 30-35 min.
og så var maden klar.
Hvor ser den dejlig ud! Hvor meget kød er der på sådan en lille fætter?
SvarSletKære Piskeris
SvarSletDer er til en person, og af og til kan du finde dem til en rimelig penge.
De smager skønt.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletPoussin har jeg faktisk kun smagt en gang, og det var i det forrige århundrede. Det må der rådes bod på. Din opskrift lyder som sædvanlig lækker og ligetil at tilberede.
ÆV, det er noget skidt, at du er inde i en dårlig periode. Kender det og føler med dig
En god weekend til dig
Knus
Manna
Kære Manna
SvarSletJa det er et lækkert stykke fjerkræ, og opskriften er lige til en dag, hvor kræfterne er små.
Jeg er lidt i tvivl om, hvad der er galt med mig, smerterne ved jeg hvad er, men trætheden og lysten til at sove lyder mere på en depression, måske er der noget der skal arbejdes med, sorg foreks. på grund af, at jeg kan mindre og mindre, der kan ligge meget til grund for det, men nu venter jeg på, at min læge kommer fra ferie, så vi kan få snakket det igennem.
Knus
Vibeke