250 g kalvelever
250 g svinesmåkød
200 g fersk spæk
1 mellemstort løg
2 fed hvidløg
3 æg
2 cl. portvin
1 tsk. finthakket rosmarin
persille
salt og peber
5 skiver bacon
2 kviste rosmarin
2 laurbærblade
Pil løgene. Kør kalvelever, svinesmåkød, spæk og løg en ad gangen gennem kødmaskinen.
Pil hvidløgsfeddene, knus dem og bland det i farsen sammen med æg og portvin.
Tilsæt rosmarin og hakket persille.
Krydr med salt og peber.
Lad farsen hvile køligt 1½ time.
Sæt ovnen på 175 grader.
Fordel farsen i formen.
Dæk med baconskiverne.
Læg rosmarinkviste og laurbærblade over.
Bag postejen på ovnens rist i ca. 1 time.
Stik i den med en kødnål, den må ikke hænge noget på nålen, så skal postejen bage længere.
250 g svinesmåkød
200 g fersk spæk
1 mellemstort løg
2 fed hvidløg
3 æg
2 cl. portvin
1 tsk. finthakket rosmarin
persille
salt og peber
5 skiver bacon
2 kviste rosmarin
2 laurbærblade
Pil løgene. Kør kalvelever, svinesmåkød, spæk og løg en ad gangen gennem kødmaskinen.
Pil hvidløgsfeddene, knus dem og bland det i farsen sammen med æg og portvin.
Tilsæt rosmarin og hakket persille.
Krydr med salt og peber.
Lad farsen hvile køligt 1½ time.
Sæt ovnen på 175 grader.
Fordel farsen i formen.
Dæk med baconskiverne.
Læg rosmarinkviste og laurbærblade over.
Bag postejen på ovnens rist i ca. 1 time.
Stik i den med en kødnål, den må ikke hænge noget på nålen, så skal postejen bage længere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!