4. juli 2009

Så cykler de igen!


Billedet er fra Team Saxo Banks hjemmeside.
Tour de France, jeg glæder mig til at se hvordan de kære drenge/mænd får gang i cyklerne, jeg ved godt, at det er ikke alle der kan lide Bjarne Riis, men jeg kan godt lide ham, bl.a. for det store arbejde han har lagt i kampen mod doping, og jeg vil sidde og heppe på hans hold, man er vel patriot.
Det bliver 3 ugers underholdning, der vil blive grint, grædt, heppet, følelserne kommer hele registret rundt, og så skal vi igen høre Jørgens Leths maleriske beskrivelser om de områder, hvor touren kommer!
Der vil sikkert komme skandaler, man behøver jo ikke stikke sig selv blår i øjnene, det er et hårdt løb, og nogle vil prøve at gøre "turen lidt lettere", det er irriterende, men det skal nu ikke afholde mig fra at sidde klæbet til skærmen de næste tre uger!
Og der vil blive spist lette retter, for der bliver ikke så meget tid til at tænke på de store udfoldelser ud i det gastronomiske, men noget at spise, skal jeg jo have, så der skal nok komme opskrifter.

Opskriften til ovenstående finder du her:

18 kommentarer:

 1. Hej Vibeke, dejligt at "se" dig igen. Og jeg er lige så inkarneret tour-tilhænger som dig, så jeg ærgres grænseløst over, at jeg skal på arbejde i næste uge. Og jubiii for Jørgen Leths genkomst. Allerede fem minutter inde i dagens trasmition, var det er ganske anden stemning - det bliver så fedt!

  SvarSlet
 2. Kære Nina
  Ja det bliver fedt, stemningen er den rigtige.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke set Tour i mange år - jeg synes, at jeg fik for svært ved at beundre dem efter de mange dopingskandaler - men når det er ægte, er det den ultimative sport... sidde på en cykel i tre uger!

  Men jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse!

  SvarSlet
 4. Kære Nille
  Jeg holdt pause i et par år, da dopinghalløjet var på sit højeste, men jeg elsker altså at se det løb, især er jeg vild med bjergetaperne.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Kære Vibeke.
  jeg er også taget med på Touren i år..
  Vi skal let mad i aften. Søren har sagt han ikke er sulten, det er en sjælden begivenhed.. Hi hi.
  Knus

  SvarSlet
 6. Kære Mette Lykke
  Ja i mine øjne, gik det rigtig godt i dag, og min aftensmad skal være en kotelet, gerne med spinat og pasta, hvis jeg ellers kan få det færdig i ovnen, da jeg er sluppet op for gas, men skidt med det, min svigersøn kommer i morgen, og så sætter han en ny flaske på, mine hænder kan ikke klare det gasskifteri.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Så må du nyde det !
  Jeg ser ikke touren, men kender stemningen, det at sidde klisteret til slærmen ved store sportsbegivenheder- f.eks vm i fodbold eller OL :-)

  SvarSlet
 8. Losarinas mor
  Ja tidligere skulle jeg se alt sport, det skal jeg ikke mere, jeg ser OL i bidder, fodbold har jeg tabt lysten til at se, jeg kan godt lide tennis, og når jeg ser cykelløb, er det kun Tour de France, ikke alle andre løb, det ville blive for meget.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Skønt at læse at der findes personer af hunkøn, der interesserer sig for min favoritsport :-)

  SvarSlet
 10. Hej Per
  Vi er nogle stykker, der er vild med Tour de France, det er herligt at se på, og det gik jo rigtig godt for Team Saxo Bank i dag:
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 11. Jeg kan se, at jeg er lidt udenfor, jeg ser slet ikke Tour de France, men stemningen er virkelig fascinerende også naturen i bjergene - og så elsker jeg at høre Jørgen Leths måde at speake på - han er helt sin egen :O)

  God søndag til dig, klem!

  SvarSlet
 12. Kære Madame
  For mange år siden, hvor jeg også sad og så Tour de France, blev jeg inspireret til, at prøve at male, så jeg malede billeder mens jeg både så og lyttede, så det blev inspirationen til, at prøve noget helt nyt, man sidder ikke bare og "glor" hele tiden, men kan godt være i gang med et eller andet, og jeg er sikker på, at det var Jørgen Leths stemme, der fik mig i gang med at male.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Hej Vibeke

  Ja jeg sidder jo også klistret til skærmen. og mine forventninger er store, jeg glæder mig til at følge med i verdens hårdeste cykelløb, jeg er fortabt.
  Her bliver maden også meget "enkel" de næste tre uger.

  Knus

  SvarSlet
 14. Kære Pernille
  Ja det har jeg læst, både din datter og du er lige så vilde med det cykelløb som jeg er.
  Maden er jo nødt til at blive enkel, man kan ikke stå flere timer og rode med det.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 15. Jeg synes ikke altid appetitten er så stor hvis det er meget varmt så jeg følger gerne med i dine "lette opskrifter" - knus og god søndag.

  SvarSlet
 16. Kære Anette
  Nu har de da lovet os lidt koldere vejr, og det ser jeg frem til, men allerhelst, så vil jeg gerne have en ordentlig regnbyge, så alt kan blive frisket op.
  Lette retter skal der nok komme, jeg skal jo se cykelløb.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 17. Hej Vibeke
  Er Jørgen Leth tilbage? Har han ellers ikke været "dømt ude" nogle år. Jeg er ikke speciel Tour-fan, men da de 2 Jørgen'er tidligere var kommentatorer elskede jeg at høre netop deres malende beskrivelser af natur, byer og løbet. Så hvis han er tilbage, så kunne jeg nok godt snige mig til at se lidt:o)

  Du må ha' en god cykelsøndag.
  Knus Hanne

  SvarSlet
 18. Kære Hanne
  Ja han er tilbage, jeg tror at vi har ham i kommentatorboxen hver anden dag, jeg tror at han skiftes med Rolf Sørensen, men det får vi at se/høre.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!