1 pers.
1 tyk eller to tynde tunsteak marineres i
Lime, olie, hvidløg og salt i 10 – 15 min. og steges på panden i lidt olie.
1 avocado skrælles og skæres i små stykker, der presses lidt lime over og bland med
4-5 sherrytomater i både
Krydr. med salt og peber
og bland lidt skåret basilikum i salaten.
100 gr. frisk spinat dampes i en anelse vand, krydr med salt peber og hvidløg, tilsæt
1 dl. fløde,
1 håndfuld frisk pasta koges let og tilsættes spinatfløde blandingen, og blandingen koges godt igennem.
Arranger og server!
UHm, Vibeke.
SvarSletSidste år fikm jeg en avocaoskærer i fødselsdagsgave. Den er fin. Skærer/huler i fine skiver of man har en salat....Mere eller mindre.
Kære Lavendel
SvarSletDet kunne jeg godt have brugt idag, mine gigtfingre fumlede lidt med det.
smagen af hele var herlig.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke. det lyder bare rigtig dejligt det hele, jeg får desværre aldrig tid til at lave alt det gode du skriver om. men jeg syntes jeg får prøvet og brugt rigtig meget af det. Og den her skal nok blive brugt, jeg har tunsteaken liggende i fryseren.
SvarSletKnus og dejlig aften
Kære Pernille
SvarSletGod fornøjelse, du vil blive vild med det.
Knus
Vibeke
Mums, det ser godt ud! Det er en evighed siden jeg har fået tunsteak!
SvarSletKære Signe
SvarSletJeg får fisk fra Skagensfood, og jeg ved aldrig hvad der kommer, før om tirsdagen, og jeg får leveret fredag, - jeg har valgt en kasse der hedder Fantasy, og der kommer mange herlige fisk i denne kasse, denne gang var det tun.
Knus
Vibeke
Ja, navnet alene lyder meget tiltalende - jeg er selv en meget stor fiskespiser, men der er desværre op til flere i husholdningen, med knap så "eventyrlystne" smagsløg :-) Forhåbentlig vokser de fra det (også ham den 37-årige...)
SvarSletKære Signe
SvarSletDet må man da håbe, i hvert fald hvad angår børnene, din mand er vist ikke let at redde.
Knus
Vibeke
Det var lige et måltid efetr min smag !!! Det ser og lyder så lækkert ud :-)
SvarSletIndrømmelse; jeg har aldrig selv stegt tun....
Losarinas mor
SvarSletDet skulle du prøve, det er så lækkert, og tun smager fantastisk.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletEn skøn og meget sommerlig middag, du har lavet.
Jeg er vild med avocado på den måde, som du har lavet det. Det smager bare så skønt sammen med lime. Og pastaen har med garanti også smagt dejligt.
Så er der lige tunen... men det har vi jo snakket om tidligere;) Jeg må have det prøvet!
Knus fra Hanne
Hej Vibeke. Det er længe siden jeg har kigget forbi, men som altid.. UHMM hvor ser det lækkert ud. :-)
SvarSletKnus Henriette
Kære Hanne
SvarSletDu skal se om du ikke kan få fat i tun, du vil elske det!
Ja det med acocadoen smagte vidunderligt, og pastaen var heller ikke noget at kimse af, tværimod.
Knus
Vibeke
Kære Henriette
SvarSletJa det var lige så dejligt!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke,
SvarSletJeg elsker tun - men når den kun lige har rørt panden, så den er rød indeni... det er også meget lang tid siden, at jeg har fået det. Det er smart med de kassesystemer I har i DK altså - det kunne de godt indføre hernede ;-)
God weekend
Nille
Kære Nille
SvarSletJa jeg ved, at du kan lide tunen næsten "rå", det kan jeg ikke, men jeg har netop ikke indsat stegetid, for man skal stege den, som man kan lide det.
Det med kasserne er eminent, man får fat i fisk, som man ikke bare finder alle vegne, og eftersom at der er meget langt til en fiskehandler her hvor jeg bor, så er der faktisk ikke ret mange andre muligheder, men jeg er også godt tilfreds med denne her ordning, fisken kommer lige til døren, pakket i flamingokasse, med masser af is.
Knus
Vibeke