21. august 2010

Lidt laks og grønt

I dag kom jeg nemt omkring middagen, og den blev faktisk rigtig lækker
Små tomater
tykke skiver gourget
hakkede krydderurter
1 stor kartoffel i smalle både, og
1 stykke laks lægges på en rist i en lille bradepande med et par skiver citron, det hele dryppes med
olivenolie og krydres med
salt og
peber, og på gourget skiverne lægges de hakkede krydderurter, kartoflerne får desuden lidt
paprika.
Det hele sættes i en 180 gr. varm ovn i ca. 20 min.

8 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Hvor er det en god idé at lave sådan noget alt-i-et mad. Det ser lækkert ud :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Det var også rigtig lækkert, og er en god løsning, når kræfterne er små.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Det må prøves !
    Tak :-)

    SvarSlet
  4. Kære Miri
    Det er bare godt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Dejligt og enkelt..
    Jeg holder mere og mere af enkel mad..
    Mange knus til dig kære Vibeke.

    SvarSlet
  6. Kære Mette
    Ja det gør jeg faktisk også, jeg får sjældent sauce, men gerne nogle varme tomater, da de afgir en skøn saft, og det er en god erstatning for sauce.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Kære Vibeke
    Det enkle er tit det bedste! Og laks er bare ALTID godt.

    Er du ved at være klar til på lørdag? Glæder mig meget til at møde dig.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  8. Kære Hanne
    Ja laks er godt, især den norske laks.
    Jeg kommer ingen steder, jeg skal indlægges på grund af noget lungehaløj, det er noget med en gammel lungebetændelse, som ikke blev behandlet, så nu skal det gøres intravenøs på sygehuset.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!