Kødet skæres ud af
nakkesteg,

timian,
rosmarin,
citronmelisse og
sølvbede, (det kunne også være spinat) - der drysses med groft
salt (fingerspids) over krydderurterne inden kødet rulles og sluttelig fæstes med to gammeldags tandstikker.

Rullerne krydres udvendig med

cayennepeber,
gurkemeje,
paprika,
salt og
peber og lægges på grillen indtil man kan måle 75 grader inden i rullen, - de skal vendes ofte.

De var bare rigtig gode.
Kære Vibeke
SvarSletSikke en herlig ide at lave ruller at nakke. Det er efter min mening et af de mest smagfulde stykker på grisen. Det er vel nok en sød bette grill :-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJa smagen var fin, og grillen er en sød lille tingest:) det er ikke altid, at min bror tænder op i Weberen, jeg tror også det har noget med hyggen at gøre.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDet ser virkeligt skønt ud. Det kunne jeg godt få lyst til at prøve.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det er ikke tosset, og det er jo et meget rimelig stykke kød!
Knus
Vibeke