Jeg havde lyst til ris i dag, og da jeg altid har en del rejer i forskellige størrelser i fryseren blev det ”kødet” i retten, som er inspireret af paella.
Olie kommes i en pande, derefter
1 finthakket Løg
1 finthakket fed hvidløg og
1 grøn peber i tern og
1 stor tomat i tern. Krydr med
salt
peber
chili i flager. Tilsæt
3 dl. paella Ris, som lige klares, tilsæt
1 dl. hvidvin og kog vinen væk, tilsæt
ca. ½-3/4 liter Hønsefond, kog op, tilsæt et par håndfulde
store rejer
rør rundt og sæt panden i ovnen på 160 gr. rør af og til, ca. 10 min. før retten er færdig lægges de
5-6 Kæmpe rejer med skal, rundt øverst (man kan tilsætte mere fond, hvis det er nødvendigt)
Når de øverste rejer er klar, tages panden ud af ovnen og der pyntes med
citronbåde. Det smagte vidunderligt!
Hej Vibeke,
SvarSletuha det ser lækkert ud :o)Den er lige røget i inspirationsmappen :o)
knus
Camilla
Det ser godt nok også lækkert ud !
SvarSletKære Camilla
SvarSletDejligt at du kan bruge det!
Knus
Vibeke
Kære Miri
SvarSletDet var bare lækkert!
knus
Vibeke