I går aftes fik jeg en skøn salat med varm kyllingebryst, tørret spødstegt skinke og tomater, det smagte dejligt og var en anden måde at lave en kyllingesalat på.
¼ icebergsalat i rimelig store stykker, jeg rev det fra hinanden,
vendes i en olieeddikedressing, som bestod af
3 dele olie
1 del hvid balsamico
salt
peber
¼ agurk skåret i tern blandes med ovenstående, for at få lidt sødt i salaten
brugte jeg lidt
Granatæblekerner
1 kyllingebryst krydres med
chili
salt
peber og kom i et ovnfast fad sammen med
en håndfuld
små tomater, olie dryppes over,
2 skiver tørret Parmaskinke rives lidt i stykker og fordeles rundt i fadet, som sættes i en 180 gr. varm ovn i 15-20 min.
Kyllingebrystes skæres i skiver og fordeles over salaten sammen med tomaterne og skinken.
Det smagte da bare helt vidunderligt, alle grundsmagene var der!
Det ser dejligt ud, kan rigtig godt lide tomater varmet i ovnen, det giver dem ekstra smag.
SvarSletKære Lene
SvarSletDet er vi enige om, og man kan spare sauce, hvis man har et par varme saftige tomater.
Knus
Vibeke