20. juli 2010

En anderledes kyllingesalat!

I går aftes fik jeg en skøn salat med varm kyllingebryst, tørret spødstegt skinke og tomater, det smagte dejligt og var en anden måde at lave en kyllingesalat på.
¼ icebergsalat i rimelig store stykker, jeg rev det fra hinanden,
vendes i en olieeddikedressing, som bestod af
3 dele olie
1 del hvid balsamico
salt
peber
¼ agurk skåret i tern blandes med ovenstående, for at få lidt sødt i salaten
brugte jeg lidt
Granatæblekerner
1 kyllingebryst krydres med
chili
salt
peber og kom i et ovnfast fad sammen med
en håndfuld
små tomater, olie dryppes over,
2 skiver tørret Parmaskinke rives lidt i stykker og fordeles rundt i fadet, som sættes i en 180 gr. varm ovn i 15-20 min.
Kyllingebrystes skæres i skiver og fordeles over salaten sammen med tomaterne og skinken.
Det smagte da bare helt vidunderligt, alle grundsmagene var der!

2 kommentarer:

  1. Det ser dejligt ud, kan rigtig godt lide tomater varmet i ovnen, det giver dem ekstra smag.

    SvarSlet
  2. Kære Lene
    Det er vi enige om, og man kan spare sauce, hvis man har et par varme saftige tomater.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!