11. juli 2010

Parpadelle med champignon og kylling

I dag havde jeg bare lyst til noget pasta, og eftersom at jeg havde noget bryst tilbage fra min bornholmerhane, så var det jo nærliggende med ovenstående menu!

Kog Parpadelle
På en pande ristes
1 fed hvidløg i skiver,
1 tomat i små tern og
champignon i kvarter, tilsæt
saften af ½ lime, krydr. med
salt
peber, tilsæt
1½ dl. fløde og
1½ dl. hønsefond, og
kødet fra et kogt eller stegt kyllingebryst, kog ind og tilsæt
1 håndfuld frisk basilikum, evt. lige revet over, vend den kogte Parpadelle
i blandingen på panden, og sørg for det hele er varmt
hæld op på en tallerken og riv noget parmesan over retten.

8 kommentarer:

  1. Kære Vibeke
    Har lige spist pizza her ... får lyst til at følge i det italienske spor efter at have set din ret i dag. Så mon ikke den også står på pasta her en af dagene:) God kombination med champignon og kylling.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Ja det er en god kombination, det smagte simpelthan perfekt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Miri
    Ja det er!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Uhm, lækkert - pasta med en fyldig salat er et hit hos os, Vibeke.

    Varme klem!

    SvarSlet
  5. Kære Madame
    Ja man skal i hvert fald ikke gå i gang med noget der tar lang tid at tilberede, og pasta er dejlig hurtig.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  6. Det må være telepati, hver gang jeg har kylling til overs har du lige en opskrift på din blog :-D

    SvarSlet
  7. Kære Lene
    Det er ren hokus pokus!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!