Enkelt og ligetil, så det er bare lidt inspiration.
Kyllinge over og underlår stegt i ovn, efter en god gang krydring, med
salt
peber
chili og
lidt olie,
en stor bagekartoffel i både, krydret med
salt,
peber og
oregano bagt i ovn på 180 gr. i ca 40 min. de sidste 10 min. lægges
majskolben ind i ovnen, smurt med
en god gang smør og lidt salt.
Enkelt og lækkert.
Kylling er altid godt - det er nok det kød, vi spiser mest af her i huset; også fordi det i mine øjne er det, der har de fleste variationsmuligheder fra de hotteste thaisupper til persillefyldt kylling med hjemmelavet agurkesalat.
SvarSletJeg læste lidt tilbage og blev meget inspireret af din bors nakkeruller med fyld. Men... hvorfor bruger I tandstikkere af træ og ikke kødnåle til fæstningen? Går der ikke ild i tandstikkerne?
Kære Ellen
SvarSletJeg tror han har haft dem liggende i vand inden han brugte dem, men at han skriver gammeldags tandstikkere er nok fordi, at han er bange for, at vi bruger dem af plastik:):)
Jeg tror ikke, at han har kødnåle, men det husker jeg lige, at købe til ham!
Knus
Vibeke
Jeg er vild med kylling på alle mulige forskellige måder... Og skal vitterlig tage mig selv hårdt i nakkehårene for ikke at lave det hver dag..
SvarSletMen ellers så skal Fruen nu nok fortælle når det er NOK kylling... fnis..
Hyggehygge
Marianne
Kære Marianne
SvarSletDet er fordelen ved at være enlig, man kan spise lige hvad man har lyst til, men det kunne jeg nu også, da min mand levede, han var bestemt ikke kræsen.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletKylling er også næsten det eneste kød man magter at spise i den her varme. Uhm, majskolber - dem må jeg vist heller få fat i nogen af :-)
Knus
Malou
Hej i sommer varmen.
SvarSletDet er ikke meget man har lyst til at spise her i varmen, vi har også spist en del kylling..
Jeg ville gerne spise meget sent, men Sørens mave siger nej.. Det skal være imellem 6 og 7.
Knus fra Sydhavet..
PS. Det går rigtigt fint med knæret.
Kære Malou
SvarSletJa jeg blev da også glad da jeg så de var fremme, de majskolber, de smager simpelthen godt.
Jeg spiser masser af kylling og fisk her i varmen!
Knus
Vibeke
Kære Mette
SvarSletJeg har også et pænt lager af kylling, det er ikke så tungt.
Jeg spiser gerne ved 8 tiden, jeg kan ikke få det ned før.
Dejligt at knæet er begyndt at virke som det skal.
Knus
Vibeke
Uhm altså - jeg ELSKER kylling
SvarSletKære Karin
SvarSletDet er vi vist mange der gør, ser det ud til, jeg kan se på min statistik, at det er noget af det mest søgte på min blog.
Knus
Vibeke
Det ser rigtig dejligt ud, Vibeke! Vi bruger ofte kylling i vores middagsmad og varierer retterne i det uendelige.
SvarSletVarme klem til dig!
Kære Madame
SvarSletKylling er altid en god løsning, og rimelig hurtig.
Knus
Vibeke