13. juli 2010

Ørred med stuvet spinat

I dag stod menuen på ørred med stuvet spinat og nye kartofler,
det kræver ikke nogen opskrift, men er blot en ide.
Ørreden blev bagt i ovnen sammen med tomaterne, og spinat blev stuvet med fløde, og krydret med salt, peber og reven muskat.

6 kommentarer:

  1. Ørred er altid godt. Det ser lækkert ud. Knus Anette

    SvarSlet
  2. Kære Anette
    Det var dejligt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Simpelt og lækkert :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  4. Kære Vibeke
    Hurra for fisk!
    Knus Hanne

    SvarSlet
  5. Kære Malou
    Ja lige netop, og så er det til at have med at gøre, når kroppen ikke er på toppen.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Jeg var også glad for, at ørreden lå i min fryser, der var ikke kræfter til ret meget andet.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!