21. juli 2010

Kyllingelår med majs

Enkelt og ligetil, så det er bare lidt inspiration.
Kyllinge over og underlår stegt i ovn, efter en god gang krydring, med
salt
peber
chili og
lidt olie,
en stor bagekartoffel i både, krydret med
salt,
peber og
oregano bagt i ovn på 180 gr. i ca 40 min. de sidste 10 min. lægges
majskolben ind i ovnen, smurt med
en god gang smør og lidt salt.
Enkelt og lækkert.

12 kommentarer:

  1. Kylling er altid godt - det er nok det kød, vi spiser mest af her i huset; også fordi det i mine øjne er det, der har de fleste variationsmuligheder fra de hotteste thaisupper til persillefyldt kylling med hjemmelavet agurkesalat.

    Jeg læste lidt tilbage og blev meget inspireret af din bors nakkeruller med fyld. Men... hvorfor bruger I tandstikkere af træ og ikke kødnåle til fæstningen? Går der ikke ild i tandstikkerne?

    SvarSlet
  2. Kære Ellen
    Jeg tror han har haft dem liggende i vand inden han brugte dem, men at han skriver gammeldags tandstikkere er nok fordi, at han er bange for, at vi bruger dem af plastik:):)
    Jeg tror ikke, at han har kødnåle, men det husker jeg lige, at købe til ham!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Jeg er vild med kylling på alle mulige forskellige måder... Og skal vitterlig tage mig selv hårdt i nakkehårene for ikke at lave det hver dag..

    Men ellers så skal Fruen nu nok fortælle når det er NOK kylling... fnis..

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  4. Kære Marianne
    Det er fordelen ved at være enlig, man kan spise lige hvad man har lyst til, men det kunne jeg nu også, da min mand levede, han var bestemt ikke kræsen.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke

    Kylling er også næsten det eneste kød man magter at spise i den her varme. Uhm, majskolber - dem må jeg vist heller få fat i nogen af :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  6. Hej i sommer varmen.
    Det er ikke meget man har lyst til at spise her i varmen, vi har også spist en del kylling..
    Jeg ville gerne spise meget sent, men Sørens mave siger nej.. Det skal være imellem 6 og 7.
    Knus fra Sydhavet..
    PS. Det går rigtigt fint med knæret.

    SvarSlet
  7. Kære Malou
    Ja jeg blev da også glad da jeg så de var fremme, de majskolber, de smager simpelthen godt.
    Jeg spiser masser af kylling og fisk her i varmen!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  8. Kære Mette
    Jeg har også et pænt lager af kylling, det er ikke så tungt.
    Jeg spiser gerne ved 8 tiden, jeg kan ikke få det ned før.
    Dejligt at knæet er begyndt at virke som det skal.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Uhm altså - jeg ELSKER kylling

    SvarSlet
  10. Kære Karin
    Det er vi vist mange der gør, ser det ud til, jeg kan se på min statistik, at det er noget af det mest søgte på min blog.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  11. Det ser rigtig dejligt ud, Vibeke! Vi bruger ofte kylling i vores middagsmad og varierer retterne i det uendelige.
    Varme klem til dig!

    SvarSlet
  12. Kære Madame
    Kylling er altid en god løsning, og rimelig hurtig.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!