18. juli 2010

Ovnbagt Multe filet med bagte grøntsager

Atter en lækker fiskeret, der bare smagte vidunderligt, og de bagte grøntsager var perfekte til.
I et ovnfast fad hældes
noget olivenolie, hvorpå der på den ene halvdel lægges en håndfuld
frisk oregano, ovenpå lægges
en pæn stor Multe filet, med skindsiden ned på oreganoen, på den anden side i fadet lægges
nogle blommetomater,
1-2 rødløg i både
1-2 røde pebre i brede strimler,
1 gourget i tykke skiver, det hele krydres med
salt og
peber, og på fisken, lægges
nogle halverede skiver af citron. Grøntsagerne krydres desuden med
lidt chiliflager og lidt
lys balsamico, det hele dryppes med lidt
olivenolie, og sættes i en 180 gr. varm ovn i ca. 25-30 min. Og så er det bare at servere, skift evt. ctronskiverne ud med en frisk skive, og undlad at få oreganoen med over på tallerkenen.

6 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Sikke en herlig multe du har lavet. Det er nu sådan en dejlig fisk :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Det var den der var i kassen i denne uge, og den smagte skønt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Uhm' lige mig, grøntsagerne ser helt "spanske" ud.

    SvarSlet
  4. Kære Lene
    Ja det med grøntsagerne er rigtig nok, Spanien er ofte i mine tanker, når jeg laver mad.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke
    Mums - multe må på min liste over fiske, som skal prøves!
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Det er en dejlig fisk, så den skulle du prøve.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!