16. juli 2010

Skøn risret med rejer

Jeg havde lyst til ris i dag, og da jeg altid har en del rejer i forskellige størrelser i fryseren blev det ”kødet” i retten, som er inspireret af paella.
Olie kommes i en pande, derefter
1 finthakket Løg
1 finthakket fed hvidløg og
1 grøn peber i tern og
1 stor tomat i tern. Krydr med
salt
peber
chili i flager. Tilsæt
3 dl. paella Ris, som lige klares, tilsæt
1 dl. hvidvin og kog vinen væk, tilsæt
ca. ½-3/4 liter Hønsefond, kog op, tilsæt et par håndfulde
store rejer
rør rundt og sæt panden i ovnen på 160 gr. rør af og til, ca. 10 min. før retten er færdig lægges de
5-6 Kæmpe rejer med skal, rundt øverst (man kan tilsætte mere fond, hvis det er nødvendigt)
Når de øverste rejer er klar, tages panden ud af ovnen og der pyntes med
citronbåde. Det smagte vidunderligt!

4 kommentarer:

  1. Hej Vibeke,

    uha det ser lækkert ud :o)Den er lige røget i inspirationsmappen :o)

    knus
    Camilla

    SvarSlet
  2. Det ser godt nok også lækkert ud !

    SvarSlet
  3. Kære Camilla
    Dejligt at du kan bruge det!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Kære Miri
    Det var bare lækkert!
    knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!