I går stegte jeg en hel kylling, den blev fyldt med citronbåde og hvidløg, krydret med salt, peber og paprika.
Kyllingen blev stegt på 180 gr. i små 2 timer, og da kyllingen havde været i ovnen ½ time, kom der halverede kartofler, en rød peber der var delt i fire dele, og et rødløg, også delt i kvarter,1 stor tomat i tern, samt nogle fed hvidløg i fadet til kyllingen.
I dag blev resten af kyllingen varmet på 160 gr. i en ½ time, og der blev skåret noget iceberg, tomat, agurk, peber,løg og en håndfuld oliven.
Dressingen blev lavet af olie, pæreeddike, sennep, salt og peber.
Dertil en grovflute.
Der er stadig kød på skroget, det bliver pillet af og lagt i fryseren enten til en tærte eller en pastaret.
Åh, Vibeke, jeg er bare somme tider alt for sløv til at få kommenteret ;-(
SvarSletAlt for sent, men ikke mindre velment, mange gange til lykke med din fødselsdag - det glæder mig, at du havde en god dag og aften.
Du har vist en rigtig dejlig datter og svigersøn, tror jeg? :-)
Det er guld værd. Men man har det jo som man fortjener, og jeg tror, at du har fortjent at have det godt.
Kære Ellen
SvarSletTak skal du have!
Man kan nu ikke altid kommentere, og det behøver man heller ikke, - man læser da ikke alt hver dag!
Jeg er meget glad for min datter, og har været så heldig, at jeg også har fået en dejlig svigersøn.
Knus
Vibeke
Super ide med at putte grøntsagerne i senere... Det vil jeg prøve næste gang, der står en hel kylling på menuen.
SvarSletRigtig god søndag!
Mange hilsner
Eva
Kære Eva
SvarSletJa det er en god ide, og det sparer da på energien, er meget praktisk, og smager skønt.
Knus
Vibeke