23. oktober 2009

Hvilling i ovn med ratatouille



Hvilling fileter lægges i et ovnfast fad på noget olie krydret med salt, med skindsiden nedad.
Krydr fileterne med salt peber og paprika, og pres lidt limesaft over , lad fadet stå i køleskabet en ½ time,
Imens koger du kartofler og laver ratatouille.
200 gr. Aubergine
200 gr. Courgette
200 gr. rød peber
200 gr. tomater
Skåret i tern
2 rødløg i skiver
2-3 fed hvidløg i skiver
Olie
Balsamico
salt
peber
basilikum
Lidt olie kommes i en sauterpande, alt undtaget tomater kommes i og sauteres, tilsæt tomattern, salt, peber Balsamico og lad det stå og simre med låg 20 -30 min. alt efter hvor ”udkogt” du vil have det, lige før slut, tilsættes en stor håndfuld basilikum
Sæt fiskefadet i en 180 gr. varm ovn i 5 - 10 min.

Middagen er klar.

4 kommentarer:

  1. Mums ! Jeg må snart ha denne ret :-)

    SvarSlet
  2. Kære Miri
    Ja det er i hvert fald godt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke, rigtig god weekend til dig - jeg er jo desværre så kræsen, at jeg springer din fiskeret over :-)

    Varme klem!

    SvarSlet
  4. Kære Madame
    Jeg ved, at fisk ikke er dig, men du må nu alligevel have en god weekend:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!