29. oktober 2009

Tysklandstur og forårsruller.

I går var min datter, svigersøn og jeg i Tyskland, for at købe ind, og vi fandt som sædvanlig en del nye varer, blandt andet fandt vi fersk gåsebryst, så det skal gemmes til Mortensaften, vi fik også en stor argentinsk oksefilet, som vi som sædvanlig delte.
Jeg plejer normalt ikke at falde for færdigretter, men det gjorde jeg i går, jeg tog en pose store forårsruller med hjem, og det bedste af det hele, de skulle bare varmes i ovnen, de fik et ordentlig ”knald” i ovnen, jeg satte ovnen på 225gr. og fik de skønneste sprøde forårsruller, - nøj, hvor var det godt, jeg har altid elsket forårsruller, men kun fået dem på restaurant, eller lavet dem selv.

Men idag blev det hjemme hos mig selv, med en ordentlig skude salat.
Det bedste ved det hele var, at jeg ikke smagte nogen tilsætningstoffer, så jeg blev ikke dårlig.
Jeg brugte sød chilisauce og soja, til rullerne og dressingen i salaten bestod af olie,blommeedike, salt og peber.

6 kommentarer:

 1. Det lyder da lækkert. Jeg har nu i mange år brugt at lave dem i ovnen, men tilbehøret du nævner har jeg ikke kendt. Jeg blev egentlig lidt forbavset over jeres indkøb i Tyskland for jeg troede ikke man måtte indføre kød, men det er nok mig der har fået forkert fat i de.t

  SvarSlet
 2. Uhmmm får lyst til forårsruller !
  Jeg har også købt et gåsebryst- godt nok frossent...Glæder mig til at høre , hvordan du vil tilberede det :_)

  SvarSlet
 3. Kære Karin
  Jeg ved ikke det er lovligt, men jeg ved, at mange gør det, og det bliver ikke gemt væk i bilerne, det ligger i køleposer som forretningen giver folk gratis, samtidig med at de også sørger for at der er is til at holde varerne kolde med.
  Jeg har en ide om, at der er forskel på privat indkøb og forretningmæssig indkøb, desuden får vi reklamerne på dansk hernede sydpå, og der er også mange danske kødprodukter i køledisken.
  Desuden er deres kontrol absolut lige så god som den er herhjemme, de går meget højt op i at kontrollere kvalitet, køletemperaturer, datomærkning osv.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Kære Miri
  Jeg glæder mig også til at prøve det gåsebryst, jeg syntes det er så sjælden at man spiser gås.
  Jeg regner med, at det skal have et par timer ved 140 til 150 gr. i ovnen.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Jeg er altså lidt misundelig på dine Tysklandsture - men omvendt har vi en ret lille fryser, så det er nok meget godt, vi ikke bor tæt på grænsen - jeg ville bare blive frustreret over, at jeg ikke kunne storshoppe :-)

  SvarSlet
 6. Kære Piskeris
  Tja, for meget, - og for lidt!
  Jeg nyder de ture, for de har bare alt, i Citti grossmarkt - det er simpelthen et eldorado for madentusiaster, så jeg syntes næsten at det er synd, at du ikke bare oplever det.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!