Torsdag aften stod menuen på fisk, nærmere betegnet Multe, og det er en skøn fisk.
1 fennikel i kvarter
1 rødløg i kvarter
1 tomat i små tern
Ovenstående lægges i et ovnfast fad,
dryp olie, blomme balsamico og blommesirup over, Krydr med salt og peber og læg lidt timian og rosmarin i fadet. og sæt fadet i en 200 gr. varm ovn, vend fenniklen en enkelt gang undervejs, bagetid 30 min.
Kartofler koges!
Multe fileterne steges på skindsiden i 6-8 min. krydr med salt, peber og pres lidt lime over fileterne, vend dem lige 5 sek. på stegepanden, inden du anretter.
Det var mad på en ½ time, og det smagte dejligt!
Du er altså god til de fisk !
SvarSletSom du dog har forkælet dig selv! Det ser vel nok dejligt ud :-)
SvarSletUhmn hvor ser det dejligt ud, det er da så dejligt at du gør så meget ud af din mad :)
SvarSletKnus
Kære Vibeke
SvarSletJeg tror aldrig, at jeg har smagt multe. Det er bare så dejligt, at du laver alle disse fiskeretter med forskellige fisk - jeg skal helt klart have prøvet nogle af dem på et tidspunkt.
Knus Hanne
Kære Miri
SvarSletTak skal du have!
Knus
Vibeke
Kære Piskeris
SvarSletJa det smagte også dejligt.
Knus
Vibeke
Kære Pernille
SvarSletTak!
Knus
Vibeke
Kære Hanne
SvarSletJeg køber jo Fantasy kassen fra Skagensfood, og det er den kasse, hvor man får de mest spændende fisk og skaldyr, multe ser vi ikke så ofte her i norden, da det er en varmvandsfisk, men den havde åbenbart været på langgfart, for at ryge i fiskernes net.
Knus
Vibeke
Kære Christina
SvarSletJa det ville være skønt:)
Knus
Vibeke