1. juni 2009
Nakkekotelet med pasta.
I dag stod aftensmaden på nakkekotelet med flødestuvet spinat blandet med pasta, og ristede champignon.
Jeg syntes ikke at det kræver nogen opkrift, da det er meget enkelt, men tag det som en ide.
I stuvningen havde jeg hvidløg, det klædte både pastaen og spinaten, jeg vendte også en tomat i stuvningen, tomaten var skåret i meget tynde både.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletMums, det ser super godt ud. Hvad er det for noget pasta du har brugt?
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletDet er Tagliatelle, Det smager rigtig godt, mærket er Latini, du får pastaen i æsker. De fåes her
http://www.bichel.dk/latini-taganrog-tagliatelle-p-542.html
Knus
Vibeke
Uhm, en rigtig klassiker, og jeg kan mærke at jeg kunne spise det lige nu, selv om klokken kun er halv ti formiddag :-)
SvarSletVarme klem!
Kære Vibeke.
SvarSletTak for god inspiration til de nakkekoteletter der ligger og putter sig i min fryser.
Håber du har haft en god pinse og nydt det viduderlige vejr..
Sommerknus fra Ærø
Kære Vibeke
SvarSletDet ser rigtig rigtigt lækkert ud, jeg laver tit pastaretter og jeg er vild med det (uden kotelet) :)
Knus og god dag
Kære Madame
SvarSletDet er ikke altid, at kroppen ved hvad kl. er, så sult kan melde sig på de mærkeligste tidspunkter.
Knus
Vibeke
Kære Mette Lykke
SvarSletSelvfølgelig! og det smager da bare godt.
Knus Vibeke
Kære Pernille, pastaen kan sagtens stå alene!
SvarSletknus
Vibeke
Hej Vibeke.
SvarSletHer hos os er vandene delte.. Kæresten og jeg elsker nakkekoteletter. Ungerne derimod hader dem. Der er for meget fedt på siger de, og det er der jo egenlig også, men det er netop grunden til at de er så gode. Møre og saftige til forskel fra de almindelige af slagsen.
Menuen ser som altid lækker ud og jeg bliver sulten lige på minutten. :-)
Mange kærlige hilsener og rigtig god tirsdag til dig fra Henriette
Kære Henriette
SvarSletHvis man steger nakkekoteletterne først på panden og derefter sætter dem i ovnen, så er fedtet simpelthen smeltet af, men det kræver, at kødet kun bliver krydret, ikke vendt i mel eller andet, læg koteletterne på en rist over et fad, så kan du se, at fedtet ligger i fadet, iøvrigt, bliver kødet fantastisk mørt på denne måde.
Knus
Vibeke
Ih tusind tak for tippet. Jeg panerer dem aldrig, men krydrer tilgengæld ganske kraftigt med alt muligt efter smag. SÅ den med ovnen er super her til os.
SvarSletDet må klart være løsningen på det problem. :-)
Kram og kærlig hilsen
Henriette
Kære Henriette
SvarSletLige netop, og det er jo noget billigere end alm. koteletter, hvilket ikke er uvæsentlig når man er så mange, som I er.
Knus
Vibeke
God inspiration er altid en god ting - og du er superb til at inspirere til liige at give det velkendte en drejning - på den go'e måde :-)
SvarSletKære Ellen
SvarSletTak skal du have!
knus
Vibeke
ÅRH, hvor ser det dejligt ud, mine tænder løber i vand, men gemmer lige ideen et par kilo endnu.
SvarSletPasta og spinat med fløde er simpelthen MUMS.
En god dag til dig
Knus
Manna
kære Manna
SvarSletJa og det kan sagtens stå alene.
Knus
Vibeke