4 pers.
4 bøffer af oksefilet
Olivenolie
4 tomater
Olivenolie
1/2 dl rødvinseddike
3 dl piskefløde
Salt og peber
50 g hasselnødder
1 potte frisk basilikum
2 dl olivenolie
1 fed hvidløg
50 g frisk parmesanost
Salt og peber
Pasta
1 squash
Smør
1 u sprøjtet citron
Salt og peber
4 bøffer af oksefilet
Olivenolie
4 tomater
Olivenolie
1/2 dl rødvinseddike
3 dl piskefløde
Salt og peber
50 g hasselnødder
1 potte frisk basilikum
2 dl olivenolie
1 fed hvidløg
50 g frisk parmesanost
Salt og peber
Pasta
1 squash
Smør
1 u sprøjtet citron
Salt og peber
Nødder, basilikum, olie og hvidløg blendes, til pestoen er jævn. Osten rives fint og vendes i. Smag til med havsalt og friskkværnet peber. Squash med citron: Skær squashen i grove stykker og steg dem i smør. Tilsæt saft og skal af citronen, kog godt igennem og smag til med havsalt og friskkværnet peber.
Steg bøfferne ved høj varme ca. 3 min. på hver side. Sørg for, at fedtstoffet er godt varmt, inden du steger. Husk, at temperaturen falder hver gang, du vender bøfferne. Så vend dem én ad gangen - og kun én gang hver.
Pastaen koges efter anvisningen på pakken.