I går stod menuen på kyllingebryst stegt på benet, med ovnstegte kartofler og salat.
1 frisk kylling, skær lårene af og læg dem i fryseren til en anden dag, skær også Rygbenet ud!
Det dobbelte kyllingebryst, lægges i et lille fad, dryppes med
olivenolie, krydres med
salt
peber
chili
1 citron skæres i både, og pres saften fra et par af bådene over brystet, resten lægges ved siden af brystet, og brystet sættes i en 160 gr. varm ovn, i ca. 30-40 min. OBS. jeg lagde nogle hele fed hvidløg med i fadet, de var med skal.
_____
I et andet fad lægges nogle
små kartofler, der vendes i lidt
olie og krydres med
salt
peber og evt.
Provence krydderi, og de kommer også i ovnen
_____
Lav en salat efter smag!
Kødet var meget saftigt og det hele smagte skønt.
Åh, det er rart du er tilbage :-)
SvarSletSå hyggelig å møte deg igjen i Blogglandia! Når du i tillegg serverer deilig mat, blir jeg lykkelig.
SvarSletØnsker deg en riktig fin dag!
Kære Miri
SvarSletJeg er også glad for at være tilbage:)
Knus
Vibeke
Kære Randi
SvarSletJa, jeg har holdt en lang pause, grunden finder du nederst på siden.
Jeg nød maden, det smagte skønt.
Knus
vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDejligt igen at se dine tallerkener med blå kant :) Og retter fra din hånd.
Knud Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa jeg kommer stille og roligt i gang igen.
Knus
Vibeke
Jamen du er jo tilbage igen! Dejligt. Jeg har tænkt på dig og været lidt spændt på, om vi nogensinde 'så' dig igen.
SvarSletDet er helt umenneskeligt, hvad du har været igennem - så meget burde det slet ikke være tilladt, at et enkelt menneske skal igennem. Stakkels dig.
Det er godt at høre, at du er kommet nogenlunde helskindet igennem det hele - et stort velkommen igen til blogland herfra :-D
Kære Ellen
SvarSletJa det har været en hård omgang, men nu går det faktisk godt!
Jeg er glad for at være tilbage, selv om jeg ikke skriver så ofte som før, men det skal nu nok komme.
Knus fra
Vibeke
Vibeke, jeg har lige læst om hvad du har måttet gennemgå gennem de sidste mange måneder. Jeg håber, at alt er på rette vej og du igen har lyst til at blogge, så vi kan nyde godt af dine dejlige opskrifter og hyggelige kommentarer. Alt det bedste for dig. Knus fra Holland
SvarSletKære Annette
SvarSletJa det var en større omgang, men det går fremad.
Knus
Vibeke