16. juni 2012

Grøntsager og kød i tærte


225 g mel
110g smør
1 æggeblomme
½ tsk. salt
3-4 spsk. vand
Fyld
300 g oksekød
300 g porrer
200 g gulerødder
smør
salt
peber
frisk revet muskatnød
2 tsk. frisk timian
2 æg
3 dl mælk

Smørret smuldres i melet, og dejen samles med en æggeblomme og vand. Den rulles ud og lægges i en tærteform.
Kødet brunes i en gryde og rør , til kødet smuldrer. Tilsæt gulerødder, tyndt udskivet, og porrer, tyndskåret, og kog blandingen , til gulerødderne er halv møre. Smag til med krydderier og afkøl, inden du hælder blandingen i tærtebunden.
Æg og mælk piskes sammen og hældes over fyldet, og tærten bages i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter, til tærten er gylden.
Server med en lækker salat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!