26. september 2012

Løg-Flammkuchen med bacon

Her er en opskrift fra min bror og svigerinde, de er begge vilde med den.
Dej:

1 dl vand

30 gr. gær

sukker,

salt
mel 125 gr. ca der passer til vandmængden.

Hviler i ca. 45 minutter og gennem æltes,
rulles direkte ud på pladen – som er smurt med olie

 (den skal blive super tynd – det er vigtigt)
 

Fyld:

150 gr. Quark krydres med

salt og

peber
og røres lind med tilsætning af lidt fløde, og smøres på bunden
2 løg i tynde skiver ca. 150 gram ringe som bliver vendt på panden med lidt smør, skal afkøles inden de bruges, når de er afkølet fordeles de oven quark blandingen.

Bacon tern ca. 120 gram drysses direkte på.

Den skulle kun have 12 minutter ved 215 grader varmluft

4 kommentarer:

  1. Sikke en skøn blog! Jeg har straks meldt mig som Fast læser, og glæder mig til at følge med fremover :)

    Hilsen
    Rikke.

    SvarSlet
  2. Super lækker blog du har dig! Jeg er da helt klart fast læser af dig! Glæder mig til at få inspiration! :-)

    Kig et smut forbi min blog:
    http://hvad-skal-vi-have-at-spise.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Velkommen til, jeg vil lige kikke en tur ind på din blog.

      Slet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!