30. juli 2010

Fyldt ovnstegt svinemørbrad med bagte tomater.

Jeg har ikke skrevet hver dag på bloggen i den sidste tid, men jeg har da fået mad:) - bl. a. denne mørbradret!
1 stk. klargjort svinemørbrad skæres op på langs og fyldes med
hakket persille og
hakket basilikum, krydres med
Salt og
peber og lukkes med kødnåle, krydres udvendig med
salt
peber
chili og lægges derefter på en rist i en lille bradepande
1 klase tomater lægges ved siden af mørbraden, det hele dryppes med lidt olivenolie. og sættes i en 180 gr. varm ovn i 30 min.
Derefter trækker mørbraden i ca. 10 min.
Serveret med kartofler og da jeg havde en rest af en blomkålsgratin, blev det lige varmet i ovnen.
Jeg hældte lidt balsamico mousse ved som dyppelse
Det var en hurtig og lækker ret!

7 kommentarer:

  1. Hmmm hvorfor ser mine bagte tomater mon ikke lige så lækkere ud som dine.... Altså de smager fint.. Men ligner jeg ved ikke hvad... !

    Og hvor er jeg bare super super glad for min giveaway gave fra dig - Bruger den næsten hver dag, så den står fast fremme i køkkenet. Alle burde eje sådan en.

    Rigtig god weekend
    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Kære Vibeke

    Uhm, sådan en mørbrad er nu lækker :)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  3. Kære Marianne
    Ja jeg har da bare lagt dem ind ved siden af mørbraden, og ikke andet!
    Jeg er glad for at du kan bruge den, jeg spekulerer på, om jeg skal købe en til mig selv.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Kære Malou
    Ja en mørbrad er ikke så ringe endda:) og meget hurtig at lave.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Jeg tror lige jeg snupper denne opskrift til i aften..
    God sommer kære Vibeke.

    SvarSlet
  6. Kære Mette
    Det er da bare en god ide.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Jeg ved ikke hvordan jeg har kunne undvære den !!!!

    Hyggehygge¨
    '

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!