4 pers.
600--700 g torskefileter
2 spsk. mel
olie til stegning
4 store håndfulde spinat
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
20 g smør
Sød Balsamico
1 dl mørk Balsamico
2 spsk. honning
citronsaft
Basilikumfrit
1 bdt. basilikum
olie til fritering
600--700 g torskefileter
2 spsk. mel
olie til stegning
4 store håndfulde spinat
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
20 g smør
Sød Balsamico
1 dl mørk Balsamico
2 spsk. honning
citronsaft
Basilikumfrit
1 bdt. basilikum
olie til fritering
Skyl spinaten grundigt og tør den på et viskestykke eller evt. i en salatslynge. Hak løgene. Kom smør i en gryde sammen med et helt fed hvidløg, lad smørret bruse op og vend spinat og hakkede skalotteløg i smørret. Spinaten skal kun lige vendes og derefter lægges på papir til afdrypning. Hvidløget fjernes helt, det skal kun give smag.
Kom balsamicoen i en gryde, kog ned til det halve og tilsæt honningen. Lad det bruse op og kog blandingen lidt, inden den smages til med lidt citronsaft.
Basilikumbladene friteres i lidt hed olie i en gryde eller på en pande. Pas på når de kommer i olien, de kan godt sprutte lidt. Lad bladene dryppe af på papir.
Anret fisken på en tallerken med spinat og balsamico udenom. Læg friterede basilikumblade på toppen, og server små smørvendte kartofler til.
Kære Vibeke
SvarSletDet ser da forrygende ud. Lækkert med fisk og grønt tilbehør.
Rigtig god påske til dig.
Knus Hanne
Kære Hanne
SletJa det er lækkert.
Også god Påske til dig og din mand.
Knus
Vibeke