1 skinkeculotte,
olivenolie
2 spsk. appelsinsaft
1 spsk. citronsaft
1 spsk. Balsamico eller anden rødvinseddike
1 fed knust hvidløg
1/2 hakket rødløg
1 tsk. paprika
1/8-1/4 tsk. cayennepeber efter smag
2 dl god kødfond eller vand
2 tsk. maizenamel udrørt med 2 spsk. koldt vand
1 rød
1 appelsin i tynde kvarte skiver
1 spsk. honning
1 spsk. Balsamico
olivenolie
2 spsk. appelsinsaft
1 spsk. citronsaft
1 spsk. Balsamico eller anden rødvinseddike
1 fed knust hvidløg
1/2 hakket rødløg
1 tsk. paprika
1/8-1/4 tsk. cayennepeber efter smag
2 dl god kødfond eller vand
2 tsk. maizenamel udrørt med 2 spsk. koldt vand
1 rød
1 appelsin i tynde kvarte skiver
1 spsk. honning
1 spsk. Balsamico
Brun kødet på begge sider i olie i en gryde. Tilsæt appelsin-
og citronsaft, eddike, hvidløg, rødløg og paprika. Hæld kødfond ved og kog
kødet sagte cirka 15 minutter på hver side. Tag kødet op og jævn saucen med
maizenajævning. Kog saucen igennem og si den. Flæk chilipeberne og fjern
kernerne, brug evt. gummihandsker. Skær peberne i strimler og bring dem i kog
med appelsin, honning og Balsamico. Kom det i saucen.
Skær kødet i tynde skiver, læg dem på et fad og fordel lidt af saucen på det.
Server med bagt kartoffel og en god salat.
Skær kødet i tynde skiver, læg dem på et fad og fordel lidt af saucen på det.
Server med bagt kartoffel og en god salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!