2 dage til 1 pers.
1 stort løg i tern
2 fed hvidløg i skiver blev sauteret i lidt olie og
300 gr. oksekød i tern blev tilsat
2 kopper suppeurter fra fryseren tilsættes
1 dåse grofthakket tomater
3 spsk. koncentreret tomatpure
2-3 dåser vand tilsættes efter behov, alt efter hvor meget der koger væk.
salt
peber
paprika
Chilli
1spsk. hakket rosmarin og
1spsk. Hakket timian
Det hele koger til kødet er mørt
1 stort løg i tern
2 fed hvidløg i skiver blev sauteret i lidt olie og
300 gr. oksekød i tern blev tilsat
2 kopper suppeurter fra fryseren tilsættes
1 dåse grofthakket tomater
3 spsk. koncentreret tomatpure
2-3 dåser vand tilsættes efter behov, alt efter hvor meget der koger væk.
salt
peber
paprika
Chilli
1spsk. hakket rosmarin og
1spsk. Hakket timian
Det hele koger til kødet er mørt
I morgen kommer jeg nudler i suppen, så er den klar til en dag mere.
Mums... minder mig om, det er meeeget længe siden, jeg har fået gullaschsuppe
SvarSletJa sådan var det også her, og det er i grunden mærkelig, for det er så nemt at lave.
SletKnus
Vibeke