20. februar 2009

Torskelever


Når jeg er træt, og ikke kan tage mig sammen, så tar jeg mig en skive rugbrød med torskelever.
Jeg ved godt, at det ikke er så mange der bryder sig om det, men for mig virker det, og jeg kan lide det, med masser af citronsaft, lidt mayo et par tomater og brøndkarse, et drys salt og peber.
Velbekomme!

10 kommentarer:

 1. Du har en lidelsesfælde i mig jeg elsker torskelever, og alt andet fisk. Her i huset står det på menuer 4 dage om ugen. God weekend

  SvarSlet
 2. Ja det smager dejligt, men det kræver noget citronsaft eller limesaft, for at neutralisere den fede smag fra olien, som det ligger i.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 3. Her går det også meget i fisk, og torskelever som du beskriver UHM! Dertil et glas mini-mælk, så er energien oppe igen.God weekend

  SvarSlet
 4. Det er dejligt, at der er flere der kan lide det, jeg vil hellere spise torskelever end alle de fiskeolier og piller, som man anbefaler.
  Med venlig hilsen
  Vibeke

  SvarSlet
 5. Hej Vibeke. Mums, det er også lige noget for mig. Og så med et glas koldt Royal Red til. Men ja, der skal godt nok en del syre til. Er det brøndkarse der er på også?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 6. Malou, jeg tænkte nok, at du også kunne lide det, - ja det er brøndkarse, jeg køber gerne nogle potter med de lidt sarte krydderurter, som jeg så har stående i en fad på køkkenbordet, de grove er jo i haven.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 7. Åh, jeg ville ønske at jeg kunne have krydderurter i mit køkken. Men jeg har prøvet, men Myren æder dem :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 8. Min kat kommer ikke på køkkenbordet, jeg lagde sølvpapir (folie) lidt ud over bordkanten, da hende og hendes søskende, begyndte at ville op på bordet, og det kunne de ikke lide, så der går man ikke op.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 9. Det kan jeg lige så godt lade være med at prøve, Myren æder også sølvpapir. Hun nægter at lade sig opdrage :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 10. For mig lyder altsaa usandsynligt laekkert! Undskyld mine manglende danske bogstaver i aften - de er blevet vaek! Men jeg ville gerne have smagt din mad - eller et par rogn i bukser... hmmm!!!!

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!