19. februar 2009

Tarteletter med kylling i asparges.



Jeg havde to stk. kyllingebryst liggende i køleskabet, som jeg skulle finde ud af at få brugt, og det blev så til kylling i asparges, og eftersom at jeg havde købt ”hjemmelavede” tarteletter forleden i Superbrugsen. Ja så lå det lige for!
Opskriften kender vi vist alle sammen, og det eneste jeg gjorde ud over det sædvanlige var, at hælde en masse dybfrosne fine ærter i asparges/kyllingstuvningen, for at få en friskere smag.

5 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Hej Vibeke. Det ser herligt ud. Sådan som du har blogget i dag er det fint at du 'tar det lettere' til aften :-D
    Kærligst Malou

    Den slettede kommentar var kun halvfærdigt, da jeg kom til at udgive den. Sorry.

    SvarSlet
  3. Ja men de kyllingbryst skulle bruges, sådan noget kan jo ikke ligge i køleskabet i flere dage, og de der tartletter var fantastisk gode, de skal vist forestille at være hjemmelavede.
    Mvh. Vibeke

    SvarSlet
  4. SLURP - tartelletter med kylling i asparges er simpelthen noget af det bedste jeg ved!

    SvarSlet
  5. Hej Tina.
    Det er også lækkert!
    Mvh. Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!