I dag blev det til stegt flæsk, bagt tomat, ristede kartofler og letkogt blomkål.
alt blev lavet i ovnen undtagen blomkål, naturligvis!
Så i dag er det ikke nogen opskrift, men bare en god ide.
Flæsket blev krydret og lagt på en rist i et fad, sammen med tomat. kartofler kom ind i et andet fad.
Tomaten er med for at have noget dyppelse, i stedet for sauce.
Argh, det var ikke pænt gjort! Jeg som har fantaseret om stegt flæsk flere gange her på det sidste! Det ender jo med, at jeg må tage mig sammen og få lavet det! :-D
SvarSletHav en dejlig weekend :-)
Piskeriset:
SvarSletJa det må du, det smager fantastisk, for det er så sjældent at man får det lavet, og når man laver det ovnen, så er det jo i grunden nemt.
Også god weekend til dig!
Knus
Vibeke
Mums det ser bare lækkert ud- jeg har for en gang skyld flæsk i fryseren, men jeg tør ikke tage det op til i morgen, for så kommer sønnike med hjem og så æder han bare det hele, men opskriften bliver husket.
SvarSletKære Karin
SvarSletJa det er i hvert tilfælde nemt.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletEn god idé, som jeg kunne forelægge min mor;) Det er jo sådan noget mad, som "mor laver bedst".
Du må ha' en skøn weekend.
Knus Hanne
Hanne sikke da noget sludder, jeg er sikker på, at din mand også ville sætte pris på det, selv om du har lavet det:)
SvarSletKnus
Vibeke
Uhm, det må vi lave igen snart - det er alt for længe siden. Og jeg fantaserer straks om min mors persillesauce ...
SvarSletVarme klem og ha' en dejlig lørdag!
Madame man glemmer ofte de gamle retter på grund af alt det slankehaløj, og jeg tænker da også på, at jeg ikke vil tage på, derfor ingen persillesauce denne gang, men det er jeg også lidt vild med.
SvarSletKnus
Vibeke
God Weekend!
Uhm, stegt flæsk og så serveret på en for mig ny måde uden for mange kalorier, det skal også prøves.
SvarSletJeg spiser af og til hos min datter,som har fået mig til at omlægge kosten for mange år siden. Forleden var tilbehøret til kødet: Kogte (Al dente) blomkålsbuketter med toppe af tyrkisk yoghurt irørt hvidløg, det var delikat sammen med oliven
Knus
Manna
Stegt flæsk smager altid godt !
SvarSletDet er en god ide at stege der i ovn. Det er længe siden, jeg har lavet flæsk. Vi spiser det indimellem på Vindeballe kro, de laber det bare i verdensklasse..
Perfekt stegt og en god persille sovs for 75 kr hver torsdag..
Ok vi kommer ikke hver torsdag, men Søren ville såmænd gerne..
Regnvejrs og forblæste smil fra Ærø.
Ja det ser jo nemt ud når det hele bare lige skal i ovnen, en dejlig måde at tilberede mad på.
SvarSletKan du have en god søndag
Kære Manna
SvarSletJa jeg har tabt det jeg vil, og jeg vil ikke tage det på igen, så jeg tænker stadig over hvad jeg spiser, dog uden at blive for fanatisk, og denne ret er faktisk god, man smelter jo en masse fedt fra når det ligger en rist.
Knus
Vibeke
Kære Mette
SvarSletHver torsdag er vist også i overkanten.
Det er en god ide at bruge ovnen.
Knus
Vibeke
Ja Pernille nemt og hurtigt.
SvarSletKnus
Vibeke