13. marts 2012

Rødfisk med kompot

2 pers.
2 stk. rødfiskefileter
4 stk. tomater
1 stk. porre
1 stk. løg
500 gr kartofler
2 stilke frisk basilikum
10 g smør skåret i tern
2 dl hvidvin





Skræl og kog kartoflerne i ca. 20 min. til de er møre og skær dem i 2-3 cm store stykker.
Skær tomaterne ud i både og hak løg og porre i ca. samme størrelse.
Steg rødfiskefileterne i lidt olie på en varm pande med skindsiden først - ca. 4-5 min. på hver side.
Lad fisken trække under lidt stanniol alt imens kompotten tilberedes.
Løg, porre og kartofler sauteres let på den samme pande som fisken har stegt.
Tilsæt derefter tomater, hvidvin, smør og basilikum.
Lad retten simre ved svag varme i ca. 5 min. smag til med salt og peber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!