28. juli 2009
Fyldt kotelet med pasta
2 pers. eller du har noget til frokosten i morgen
En stor tyk kotelet uden ben skal have et dybt snit fra undersiden, i snittet fyldes
Mozzarella
Basilikum
1 skive tørret skinke, den skal gerne dække det øvrige indhold
luk med et par tandstikkere, krydr med
salt
peber
paprika
Rist koteletten i lidt olie, så den får en flot farve.
champignon skæres i skiver og ristes med
Lidt citronsaft presse over champignon, og
1 dl. Fløde tilsættes.
Det hele kommes op i et lille fad, som kan komme i ovnen
ca. 15 -20 min. på 180 gr.
Kog imens noget frisk pasta, jeg valgte noget fyldt
Damp noget spinat, og bland det med pastaen samt det sauce der er ved koteletten,
smag til med salt og peber
Del koteletten på tværs og hæld det øvrige op på fadet og server.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletMums, det ser godt nok lækkert ud. Hvilken slags fyld var der i dine fagottinier?
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletDer er parma og ost.
Det var bare godt, jeg er blevet ret vild med fyldt pasta, og koteletten , som jeg havde købt i min Brugs, var da bare perfekt, det er længe siden at jeg har set dem så tykke, når jeg ikke selv har skåret dem.
knus
Vibeke
Jeg elsker fyldt pasta!
SvarSletJeg må snart kaste mig ud i et forsøg på at lave det selv .-)
Losarinas mor
SvarSletDet er også bare godt!
Knus
Vibeke
Det ser rigtig lækkert ud - mums hvor blev jeg sulten!
SvarSlet:-) Eva
Eva og Alex
SvarSletDet smagte også rigtig godt.
Mvh. Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletAltid er din mad bare lækker! Jeg har det som dig med fyldt pasta - SÅ godt!!
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletTak!
Knus
Vibeke