1 pakke oste eller grønsagsfyldte Tortellini koges
1 kogt kylling bryst
Sauce af
lav en opbagning af olie og mel,(1 spsk.olie 1 spsk. mel) tilsæt
2 dl. hønsefond
½ dl. fløde og kog igennem, krydr med
salt
peber
Skær kylling bryst i passende stykker, kom tortellini og kødet ned i saucen,
1 lille bundt basilikum let skåret kommes ned i blandingen, bland en tomat i både,Det giver en skøn smag, forsigtig i blandingen,og det hele hældes op i tærtefadet, drys lidt reven ost over, osten giver smag, og sørger for, at det bliver cremet, læg en tomat i skiver over, og læg nogle skiver bacon øverst.
Pluk lidt Mozzarella og læg imellem baconskiverne, drys med oregano, dryp lidt olie over, og sæt fadet ind i ovnen på 180 gr. i en ½ time
Portionen er rigelig til to pers.
Server evt. salat til!
Kære Vibeke
SvarSletDu har vist igen fået en skøn pastaret. Det er dejligt, at man i dag kan købe ordentlige tortellinier. Jeg husker med gru de forfærdelige nogle, som jeg fik som barn.
Men en dag, hvor tiden er til det, så skal jeg lave mine egne. Spændende, hvornår det bliver.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa de Tortellini er skønne,jeg køber økologiske, og når de er så gode, gider jeg ikke stå og fægte med det selv, jeg vil nok også få nogle problemer med mine fingre.
Knus
Vibeke
Det lyder som en rigtig, rigtig dejlig ret, Vibeke! Og jeg havde næsten glemt den - så nu skal Tortellini vækkes til live hos os igen.
SvarSletTak for inspiration, klem g ha' en god tirsdag ;-)
Kære Madame
SvarSletDet var dejligt, mild og skøn, og dejlig cremet.
Knus
Vibeke
Det ser rigtig lækkert ud. Det er lang tid siden jeg har fået tortelini - og gad vide om jeg nogensinde har smagt dem med ost... Det må jeg prøve en dag. Knus og god dag.
SvarSletKære Anette
SvarSletJa det skulle du prøve, men køb de økologiske, de er altså gode.
Knus
Vibeke
Køre Vibeke
SvarSletJeg ved næsten slet ikke hvad jeg skal sige for det ser bare rigtig lækkert ud. den opskrift må i arkivet til jeg får tid til at afprøve nogle af alle de her lækre opskrifter af.
Knus
Kære Pernille
SvarSletJa den skal du gemme, for den er bare god, og eftersom du ofte spiser kylling, så er det jo lige dig.
Knus
Vibeke
Det ser rigtig godt ud. Kunne man bruge kyllingerester fra dagen før eller skal det være friskkogt? Hvis man kunne bruge resterne, ville det jo være en super ret at lave på "reste" dage :)
SvarSletm.v.h.
Ulrik
http://spisekammer.blogspot.com/