10. juli 2009

Tunsteak med avocadosalat og spinatstuvet pasta

1 pers.
1 tyk eller to tynde tunsteak marineres i
Lime, olie, hvidløg og salt i 10 – 15 min. og steges på panden i lidt olie.

1 avocado skrælles og skæres i små stykker, der presses lidt lime over og bland med
4-5 sherrytomater i både
Krydr. med salt og peber
og bland lidt skåret basilikum i salaten.

100 gr. frisk spinat dampes i en anelse vand, krydr med salt peber og hvidløg, tilsæt
1 dl. fløde,
1 håndfuld frisk pasta koges let og tilsættes spinatfløde blandingen, og blandingen koges godt igennem.

Arranger og server!

16 kommentarer:

  1. UHm, Vibeke.
    Sidste år fikm jeg en avocaoskærer i fødselsdagsgave. Den er fin. Skærer/huler i fine skiver of man har en salat....Mere eller mindre.

    SvarSlet
  2. Kære Lavendel
    Det kunne jeg godt have brugt idag, mine gigtfingre fumlede lidt med det.
    smagen af hele var herlig.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke. det lyder bare rigtig dejligt det hele, jeg får desværre aldrig tid til at lave alt det gode du skriver om. men jeg syntes jeg får prøvet og brugt rigtig meget af det. Og den her skal nok blive brugt, jeg har tunsteaken liggende i fryseren.

    Knus og dejlig aften

    SvarSlet
  4. Kære Pernille
    God fornøjelse, du vil blive vild med det.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Mums, det ser godt ud! Det er en evighed siden jeg har fået tunsteak!

    SvarSlet
  6. Kære Signe
    Jeg får fisk fra Skagensfood, og jeg ved aldrig hvad der kommer, før om tirsdagen, og jeg får leveret fredag, - jeg har valgt en kasse der hedder Fantasy, og der kommer mange herlige fisk i denne kasse, denne gang var det tun.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Ja, navnet alene lyder meget tiltalende - jeg er selv en meget stor fiskespiser, men der er desværre op til flere i husholdningen, med knap så "eventyrlystne" smagsløg :-) Forhåbentlig vokser de fra det (også ham den 37-årige...)

    SvarSlet
  8. Kære Signe
    Det må man da håbe, i hvert fald hvad angår børnene, din mand er vist ikke let at redde.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Det var lige et måltid efetr min smag !!! Det ser og lyder så lækkert ud :-)
    Indrømmelse; jeg har aldrig selv stegt tun....

    SvarSlet
  10. Losarinas mor
    Det skulle du prøve, det er så lækkert, og tun smager fantastisk.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  11. Kære Vibeke

    En skøn og meget sommerlig middag, du har lavet.
    Jeg er vild med avocado på den måde, som du har lavet det. Det smager bare så skønt sammen med lime. Og pastaen har med garanti også smagt dejligt.
    Så er der lige tunen... men det har vi jo snakket om tidligere;) Jeg må have det prøvet!
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  12. Hej Vibeke. Det er længe siden jeg har kigget forbi, men som altid.. UHMM hvor ser det lækkert ud. :-)

    Knus Henriette

    SvarSlet
  13. Kære Hanne
    Du skal se om du ikke kan få fat i tun, du vil elske det!
    Ja det med acocadoen smagte vidunderligt, og pastaen var heller ikke noget at kimse af, tværimod.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  14. Kære Henriette
    Ja det var lige så dejligt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  15. Kære Vibeke,

    Jeg elsker tun - men når den kun lige har rørt panden, så den er rød indeni... det er også meget lang tid siden, at jeg har fået det. Det er smart med de kassesystemer I har i DK altså - det kunne de godt indføre hernede ;-)

    God weekend
    Nille

    SvarSlet
  16. Kære Nille
    Ja jeg ved, at du kan lide tunen næsten "rå", det kan jeg ikke, men jeg har netop ikke indsat stegetid, for man skal stege den, som man kan lide det.
    Det med kasserne er eminent, man får fat i fisk, som man ikke bare finder alle vegne, og eftersom at der er meget langt til en fiskehandler her hvor jeg bor, så er der faktisk ikke ret mange andre muligheder, men jeg er også godt tilfreds med denne her ordning, fisken kommer lige til døren, pakket i flamingokasse, med masser af is.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!