10. juni 2010

Mørbradsteg med det hele.

En hurtig ovnret med smag.

1 svinemørbrad krydres med en krydderolie bestående af
olivenolie
salt
peber
paprika
chili
og lægges i en lille bradepande
ved siden af mørbraden lægges ½ glas grillede pebre
2 tomater i både
¼ gourget i tykke halverede skiver
ovenstående lægges tæt på mørbraden og på den resterende plads, lægges
1-2 store kartofler i tynde skiver, alle grønsagerne krydres med
salt
peber
Fadet kommer i en 200 gr. varm ovn i 5 min. derefter skrues ned på 175 gr. i ca. 25 - 30 min.
Mørbraden bliver lækker saftig og grøntsagerne har meget smag, hvilket klæder mørbraden Skær mørbraden i skiver og server

2 kommentarer:

  1. Det ser lækkert ud og jeg har en mørbrad der ligger i fryseren og bare venter på at blive spist :-)

    SvarSlet
  2. Kære Britta
    Det var en hurtig løsning, det hele kom i fadet, så det er nemt at gå til.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!