6. januar 2010
Farsbrød med porre, bacon, reven ost og flødetomatsauce
I dag skulle resten af flæskefarsen fra i går bruges, og det var hvad jeg fik ud af det.
500 gr. magert flæskefars
2 æg
100 gr. rasp
salt
peber
oregano eller tørret basilikum
200 gr. porre ringe ( jeg brugte dybfrosne)
50 gr. reven ost
Alt blandes i ovennævnte rækkefølge, tilsæt lidt vand, så farsen ikke bliver alt for fast.
Formes til et farsbrød, lægges i et ovnfast fad,
drys med lidt reven ost, og
nogle skiver bacon lægges over brødet,
en dåse hakkede tomater hældes ved, krydr tomaterne med
en anelse sukker
lidt chili,
salt og
peber,
2-3 spsk. tørret basilikum
tilsæt en dl. fløde
Sæt fadet i en 180 gr. varm ovn, 1 times tid.
Jeg fik kartoffelmos til, det kunne lige så godt have været pasta.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Muumms... så vil jeg gerne ha' rester :-)
SvarSletKære Vibeke.
SvarSletHer forsøger vi at få spist lidt mindre og mere grønt..
Men et farsbrød er nu altid godt,jeg lever jo af flydene og blødt igen.. Så jeg bliver skrup sulten af at komme på besøg her hos dig..
Håber du har fundet dig selv igen oven på jul og nytår.
Knuser.
Kære Mette
SvarSletJa det med grønt er også på mit program, men jeg bliver aldrig fanatisk, og der er både porre i farsbrødet og tomat ved siden af, så det er meget godt:)
Jeg har fundet mig selv igen efter det jule og nytårshalløj, det er mærkeligt, at man bare lige pludselig får det besynderligt, og især da både min jul og nytår var skønne.
Knus
Vibeke
Det skulle jeg bare ikke have set lige inden sengetid - nu vil min mave rumle hele natten :-D
SvarSletKære Piskeris
SvarSletDet var dog synd, jeg plejer at tage mig en skive tynd rugbrød, eller knækbrød uden dikkedarer, lidt før jeg skal i seng, så slipper jeg for rumleri:)
knus
Vibeke
Jeg må indrømme, at i dag måtte jeg ty til det samme kneb, så jeg har lige gnasket et stykke rugbrød i mig ;-)
SvarSletGodnat!
Uhm elsker farsbrød. Du er altså supergod lige til at finde på noget! KNUS
SvarSletKære Tina
SvarSletTak skal du have.
Knus
Vibeke
Åh det ser vel nok lækkert ud - en vinterret jeg kunne spise lige nu :-)
SvarSletKlem til dig, Vibeke!
Kære Madame
SvarSletEn af de retter der passer sig selv, og er rimelige i pris, er ikke så tosset.
Knus
Vibeke
Fluks skrevet på listen over retter jeg skal prøve. Mums, det ser lækkert ud. Thanks. ;)
SvarSletKære Frk. Bibo
SvarSletDet smagte bare rigtig godt!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletFarsbrød er godt. Og en god idé med tomaterne omkring.
Knus Hanne
Uhmmmmmm... Ski´ lækkert jo :-)
SvarSletJeg smed nogle ærter i farsen - og serverede kogte gulerødder og majs til... Lææææææækker tomatsovs...
Tusind tak for dejlig inspiration..
Hilsen Gitte :-)