7. januar 2010

Ostegratineret farsbrød. Restemad

Der var selvfølgelig noget tilbage af det farsbrød jeg lavede i går,

og det blev bare stablet med et par skiver kød i bunden, kartoffelmosen kom ovenpå og øverst kom der en pæn portion friskrevet parmesan, fadet kom i ovnen på 200 gr. i 20 min.
og så var maden klar

4 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Hold op, hvor har du bare fået meget ud af det farsbrød.
    Rigtig god weekend til dig.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Ja spises skal det jo, min veninde fik også lige nogle skiver med hjem, resten fryser jeg.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Uhm ser lige så lækkert ud på andendagen ;-)

    SvarSlet
  4. Kære Tina
    Ja det smagte bare godt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!