31. januar 2010
Pasta med spinat og rejer
I dag fik jeg lyst til noget pasta, og da det er ved at være længe siden, at jeg har fået fisk eller skaldyr, blev jeg enig med mig selv om at pastaen skulle være med rejer.
1 portion pasta koges (Jeg brugte penne)
6-8 kugler helbladet dybfrossen, men tøet spinat
2 fed hvidløg i skiver, steges i
lidt olie
1½ dl fløde tilsættes, koges op og der krydres med
chili
salt
peber
Pastaen og spinaten kommes i fløden og koges op
150 gr. store rejer tilsættes, (jeg brugte dybfrosne, som jeg havde tøet inden de kom i gryden) kog igennem og server med friskreven parmesan.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Enkelt og lækkert !
SvarSletTror altså at du snart kan udgive en kogebog. Kender du den amerikanske blogger The Pioneer Woman? - hun har lige udgivet en. SUPER lækkert. KNUS
SvarSletKære Miri
SvarSletJa og meget hurtigt at lave.
Knus
Vibeke
Kære Tina
SvarSletJeg har opskrifter nok til en kogebog, men det har ligesom ikke rigtig været planen, - endnu!
Knus
Vibeke