28. januar 2010
Svinekoteletter i tomat med ris
I dag kom min veninde Birthe lige omkring, så jeg lavede en gang koteletter med ris, da jeg ved, - hun elsker ris.
4 pæne koteletter krydres med
olie
salt
peber
paprika
oregano
De ristes i en sauterpande,
1 løg i grove stykker og 1 fed hakket hvidløg tilsættes, sammen med
1 dåse hakkede tomater, kog godt igennem kom eventuelt
en anelse sukker i panden, samt krydr med
salt
peber
chili og
timian
Kog godt igennem, tilsæt
150 gr. champignon
1 porre i smalle skiver, og
½ dl. fløde, kog op, læg låg på panden, og sæt den i ovnen, på 190 gr. i 25 min.
Kog imens risene.
og så er det bare at servere, jeg satte fadene på bordet i dag, og det resulterede selvfølgelig i, at tallerkenen blev fyldt godt op, som man kan se og, at vi fik så godt som spist op, men det smagte nu også dejligt.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
I går da jeg gik fra arbejde havde jeg pludselig en afsindig lyst til koteletter i fad ;-) Men jeg var også meget her-og-nu sulten efter kun en lille suppe til frokost og en lang dag - men nu tror jeg bestemt, at det skal være i aften!
SvarSletJeg må have læst dine blogtanker :-)
Kære Nille
SvarSletJa det kunne tyde på det, og for pokker hvor smager det altså godt, og så alt det sauce:)
Knus
Vibeke