5. januar 2010

Krebinet med rødt tilbehør!

I dag havde jeg fået noget magert hakket svinekød hjem, og blev enig med mig selv om, at det ville være fint med en krebinet, med ovnbagte røde grøntsager, saucen blev så den væske med balsamico fra fadet, og nøj -, det smagte godt!
1 bagekartoffel skæres i både, krydres med salt
peber
chili
Og lægges på et fad dryppes med olie, og stilles i en 200 gr. varm ovn
1 rød snak peber skæres i brede strimler
1 rødløg skæres i både
3-4 små blommetomater halveres
grøntsagerne blandes i et fad, krydres med salt
peber
og en sjat god balsamico
200 gr. magert svinehak (eller kyllingehak) formes til en bøf, krydres med
salt
peber
paprika
og steges et min. på hver side på en stegepande, -skub de røde grøntsager lidt til side og placer også krebinetten i fadet, sæt det i ovnen til kartoflerne i 15-20 min.

Velbekomme!

6 kommentarer:

  1. uhm Vibeke, det lyder lækkert :-) Jeg er sneet inde, så jeg har desværre ikke tomater, men rødløg og snackpeber findes :-) så måske skal jeg kreere den ret i morgen sammen med hjortefars.

    SvarSlet
  2. Kære Lene
    Ja selvfølgelig kan du det!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Krebinetter er simpelthen så godt, og nu sidder jeg og undrer mig over, hvorfor det er flere år siden, jeg sidst har fået det! :-O

    Det må være en fejl, som jeg bør få rettet op på.

    SvarSlet
  4. Kære Piskeris
    Ja hvordan kan det nu ske? :) Det smager jo godt, især nu hvor man virkelig kan få magert kød.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke
    ... så var det min tur til at fjumre ;o)

    Det ser bare skønt ud. Jeg vil lave noget lignende en af dagene - for det er fint i tråd med sundt mad:o)
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Ja både sundt og godt.
    Knus
    Vieke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!