4. januar 2010
Pastaret
Når man som jeg, af og til køber en hel oksemørbrad eller en oksefilet, eller et stykke svinekød, så får man ofte nogle små og ikke særlig kønne ender, de kan bruges til en pastaret.
Til to-tre pers.
ca. 200 gr. kød
hak kødet med en kniv, ikke for fint
hak et løg,
1-2 fed hakkede hvidløg rist det i en sauterpande i lidt olie, et par min. tilsæt
et par hakkede tomater,
1 hakket peber,
1 spsk. tomatpure
2 dl. vand
1 dl. fløde
salt
peber
chili og læg låg på, lad det hele små simre i 20-25 min.
tilsæt noget helbladet spinat evt. frosset 8-10 "kugler"
Kog noget pasta
og bland det hele i sauterpanden, lad det lige koge igennem.
Server med reven parmesan
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletDet er lige sådan noget mad, som man får lyst til ovenpå julens retter.
Knus Hanne
Herligt - det bliver aftenens menu - jeg er tom for ideer, og jeg har en hulens lang arbejdsdag i dag.
SvarSletTak for det. Atter en gang...
PS: Din hvide chokoladeroulade vakte stor begejstring :-)
Det ser rigtig lækkert ud, jeg elsker pastaretter, og din den skal prøves.
SvarSletI aften skal vi også have fuldkornspasta, men det er en kødløs variation.
Knus
Kære Hanne
SvarSletDet er bare det helt rigtige, en gang imellem!
Knus
Vibeke
Kære Ellen
SvarSletDet er bare hurtigt at lave, og smager rigtig godt!
Knus
Vibeke
Kære Pernille
SvarSletdet er en rigtig god pasta jeg bruger, det er noget med at de er kørt igennem bronzeforme, det bevirker, at sauce sidder bedre fast, og så smager de skønt.
Knus
Vibeke