23. september 2009

Ciabattabrød med fyld.

Jeg stegte to steaks forleden, så jeg havde en til en sandwich i går.
Steaken blev skåret i skiver, og det samme blev tomat, agurk, løg og iceberg.
En dressing blev rørt sammen af Græsk yoghurt, mayo, ketshup, tabasco, salt, peber og limesaft.
Et stykke ciabattabrød blev varmet i ovnen og så var det bare at samle.

6 kommentarer:

  1. Namse namse namse, det er lige før at tænderne løber i vand, hvis jeg nu puttede det i en grov tingest, så tror jeg godt det kunne indgå i min livsstils kur :):=)

    Knus

    SvarSlet
  2. Kære Pernille
    Ja det kunne den vel godt, det var i hvert fald meget grønt at styre på sådan et brød, skal jeg hilse at sige:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Hvor er det dejligt med de nemme - og samtidigt gode løsninger. Og hvor skal der meget lidt til, før det alligevel er rigtigt lækkert.

    Knus Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Man behøver ikke lave en masse hver dag, en gang imellem er det dejligt at det er nemt, og jeg havde planlagt det på forhånd, derfor blev der stegt to bøffer dagen før, jeg er jo i en periode, hvor jeg skal administrere mine kræfter, de er noget svingende.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Uhm, det ser så lækkert ud, Vibeke! Jeg ville nok vælge brød med mere klidindhold fra kornets skaldele. Tak for en fin idé!

    Klem og god dag til dig :-)

    SvarSlet
  6. Kære Madame
    Jeg spiser en del grove brødarter, men jeg er vild med Ciabatta.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!