21. september 2009

Oksesteak med bagte løg, tomater og kartofler


Jeg var simpelthen kommet i underskud med godt oksekød:) og det gjorde jeg noget ved i dag!
1 stort løg blev pillet og skåret i store både, nogle tomater blev halveret, og både løg og tomater blev lagt i et ovnfast fad, lidt blommebalsamico, og krydderier blev fordelt over.

På et andet fad blev nogle vaskede, halverede kartofler lagt og dryppet med olie samt krydret.

Fadene kom i ovnen på 220 gr. i ca. ½ time.
Bøffen blev stegt på begge sider, krydret og sat i ovnen på et lille fad i 5 min. derefter trak den lige så længe.

Det hele kom på en stor tallerken, og de mørke klatter foran er balsamicomousse.

8 kommentarer:

  1. MUMS hvor ser det godt ud, jeg blir' helt sulten :)

    SvarSlet
  2. Kære Clemme
    Ja, jeg var også ret vild med det, det var lige hvad jeg trængte til!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Det ser meget lækkert ud, Vibeke! Lige sådan noget, jeg har lyst til i aften.

    Ha' en dejlig dag, klem :O)

    SvarSlet
  4. Kære Madame
    En gang imellem er det bare nødvendigt med en steak:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke

    Det ser skønt ud. Tror også, at jeg er i oksekødsunderskud;)
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Ja det kan man sagtens komme, altså i oksekødsunderskud:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Mmm - total efterårsmad! Jeg kan godt lide detaljen med balsamicomoussen :-)

    SvarSlet
  8. Kære Piskeris
    Jeg spiser ikke ret meget sauce, derfor moussen, noget skal jeg gerne dyppe i.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!