21. september 2009
Oksesteak med bagte løg, tomater og kartofler
Jeg var simpelthen kommet i underskud med godt oksekød:) og det gjorde jeg noget ved i dag!
1 stort løg blev pillet og skåret i store både, nogle tomater blev halveret, og både løg og tomater blev lagt i et ovnfast fad, lidt blommebalsamico, og krydderier blev fordelt over.
På et andet fad blev nogle vaskede, halverede kartofler lagt og dryppet med olie samt krydret.
Fadene kom i ovnen på 220 gr. i ca. ½ time.
Bøffen blev stegt på begge sider, krydret og sat i ovnen på et lille fad i 5 min. derefter trak den lige så længe.
Det hele kom på en stor tallerken, og de mørke klatter foran er balsamicomousse.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
MUMS hvor ser det godt ud, jeg blir' helt sulten :)
SvarSletKære Clemme
SvarSletJa, jeg var også ret vild med det, det var lige hvad jeg trængte til!
Knus
Vibeke
Det ser meget lækkert ud, Vibeke! Lige sådan noget, jeg har lyst til i aften.
SvarSletHa' en dejlig dag, klem :O)
Kære Madame
SvarSletEn gang imellem er det bare nødvendigt med en steak:)
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDet ser skønt ud. Tror også, at jeg er i oksekødsunderskud;)
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det kan man sagtens komme, altså i oksekødsunderskud:)
Knus
Vibeke
Mmm - total efterårsmad! Jeg kan godt lide detaljen med balsamicomoussen :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletJeg spiser ikke ret meget sauce, derfor moussen, noget skal jeg gerne dyppe i.
Knus
Vibeke