I dag fik jeg da noget af en "Morfar" på sofaen, med det resultat, at jeg måtte finde på noget, jeg kunne sidde at fumle med, mens jeg så "Talent 09" så det blev til nedenstående tallerken:
Der er tomat, agurk, løg, salat og en stegt nakkekotelet i skiver, dressingen er lavet af græsk yoghurt, lidt mayo, ketchup, tabasco, salt, peber og hakket krydderurter. Dertil flute, som blev flækket og det blev en skøn sandwich.
Det var nu ikke det jeg havde planlagt, men en gang imellem er det rart, at sidde og spise med fingrene.
________________________________
Jeg har købt bogen ”Et ordentligt brød” af Camilla Plum, hun skriver ret underholdende, og jeg vil også prøve nogle af hendes opskrifter.
Men jeg syntes godt nok, at ifølge billederne i bogen, så bager hun sine brød ret mørke, hun bruger ofte bagesten, måske er det sværere at styre, det finder jeg ud af, for jeg vil da også prøve at bruge min bagesten til nogle af brødene.
Hej Vibeke..
SvarSletJeg synes at Camilla Plum er en spøjs dame, når hun står der i sit lille køkken med old-gamle maskiner og bager løs!
Jeg er spændt på at se hvad du får bagt:)
Knus Sabina
Kære Vibeke
SvarSletJeg er også vild med "fingermad" - der er noget særligt hyggeligt over at få lov at spise med fingrene.
Den bog har jeg tit kigget på, så er spændt på at høre nærmere fra dig. Måske det er en investering, som man bare må gøre;)
God weekend.
Knus Hanne
I en familie med børn, er der ikke noget hyggeligere end at få lov til at spise noget nemt foran fjerneren en fredag aften. Eller lørdag for den sags skyld - det kunne være vi skulle prøve noget sandwich-noget i aften :o)
SvarSletJeg har ejet denne bog i mange år og holder meget af den!
SvarSletJeg bager stort set altid på bagesten og det er ikke derfor hendes brød er mørke. Hun bager ved generelt ved høje temp.Jeg holder nu også af mørke brød :-)
Jeg kan huske jeg lå og læste bogen i sengen og blev bare så glad :-)
Kære MissMuffin
SvarSletJa hun er en spøjs dame, jeg glæder mig til, at prøve nogle af opskrifterne, og skal nok fortælle.
Knus
Vibeke
Kære Hanne
SvarSletJa fingermad skal man have en gang imellem, det var nu ikke planlagt i går aftes, men godt var det.
Jeg er faktisk også spændt på resultaterne.
Om man skal invistere i den, ved jeg ikke, jeg er ærlig talt lidt i tvivl om det er en god invistering, men vi får se.
Knus og også god weekend til dig.
Vibeke
Kære Nina
SvarSletDet kan jeg godt forestille mig, det er jo også lidt hyggeligt.
Knus
Vibeke
Kære Miri
SvarSletDet gør mig da glad, at du syntes den er god, så kan det da ikke være helt forkert med den invistering.
Jeg blev lidt rystet, da jeg så de billeder, selv en bolle var så mørk, at man straks tænkte, om hun da ikke har en termostat på sin ovn:)
Knus
Vibeke
Den tv-menu ser dejlig ud, Vibeke - nogle dage, skal det bare være nemt.
SvarSletJeg synes også, Camilla Plum skriver underholdende. Vi har et par af hendes kogebøger. Og jeg elsker at læse i kogebøger, når jeg skal sove :-)
Ha' en god søndag aften, klem!
Jeg glæder mig til at høre din mening om bogen. Indtil videre har jeg kun hørt godt om den, og jeg har luret lidt på, om jeg vil købe den på et tidspunkt. Jeg har set flere programmer med hende, og hun er ganske fornøjelig at følge :-)
SvarSletKære Madame
SvarSletJa sådan skulle det være den dag.
Jeg har tidligere gjort det samme som du, læst kogebøger lige før jeg skulle sove, det er jeg stoppet med, jeg blev altid sulten:)
Knus
Vibeke
Kære Piskeris
SvarSletJa jeg er også spændt på om den er god, om det virkelig giver bedre, eller gode brød, men det må lige vente lidt, jeg har lidt for meget om ørerne lige nu.
Knus
Vibeke