29. september 2009
Krebinet med citronsauce, ris og grøntsager
Kalv og flæsk er kødet i dagens krebinet, dertil store champignon, ris, ærter og gulerødder, samt sauce smagt til med citron.
Der er ikke så meget at forklare, andet end at krebinetten formes, krydres og steges og når halvtiden at stegetiden er gået, tilsættes store rengjorte champignon, lad dem stege med til de er faldet sammen, klem saften af ½ citron over indholdet i panden, 1 dl. fond eller vand tilsættes, kog ned til det halve og tilsæt 1 dl. fløde, kog til det tykner lidt, smag til med salt, peber og citronsaft, hvis det er nødvendig.
Imens har du kogt ris og grøntsager.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletSpændende med citronsaften i saucen. Jeg har ikke rigtigt fået lavet noget ordentligt mad de sidste dage - så får virkelig lyst til sådan en solid tallerkenfuld mad som din.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJeg kunne heller ikke spise op, men det har hønsene ikke noget imod:)
Knus
Vibeke
Det lyder spændende, at du lavede citronsauce til retten, Vibeke, det må jeg prøve! Tak for fin inspiration.
SvarSletRigtig god dag til dig - varme klem ;)
Kære Madame
SvarSletDet smagte dejligt, så det er et forsøg værd.
Knus
Vibeke
Det ser rigtig dejligt ud Vibeke og jeg blev da noget overrasket over at læse at du lavede citronsauce, men det skal da lige prøves, det skal jeg da lige huske næste gang der skal laves noget lignede her. Altid god inspiration her hos dig.
SvarSletKnus
Kære Pernille
SvarSletHvis man kan lide smagen af citron, så er det en god ide.
Knus
Vibeke