29. september 2009

Krebinet med citronsauce, ris og grøntsager


Kalv og flæsk er kødet i dagens krebinet, dertil store champignon, ris, ærter og gulerødder, samt sauce smagt til med citron.
Der er ikke så meget at forklare, andet end at krebinetten formes, krydres og steges og når halvtiden at stegetiden er gået, tilsættes store rengjorte champignon, lad dem stege med til de er faldet sammen, klem saften af ½ citron over indholdet i panden, 1 dl. fond eller vand tilsættes, kog ned til det halve og tilsæt 1 dl. fløde, kog til det tykner lidt, smag til med salt, peber og citronsaft, hvis det er nødvendig.

Imens har du kogt ris og grøntsager.

6 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Spændende med citronsaften i saucen. Jeg har ikke rigtigt fået lavet noget ordentligt mad de sidste dage - så får virkelig lyst til sådan en solid tallerkenfuld mad som din.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Jeg kunne heller ikke spise op, men det har hønsene ikke noget imod:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Det lyder spændende, at du lavede citronsauce til retten, Vibeke, det må jeg prøve! Tak for fin inspiration.

    Rigtig god dag til dig - varme klem ;)

    SvarSlet
  4. Kære Madame
    Det smagte dejligt, så det er et forsøg værd.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Det ser rigtig dejligt ud Vibeke og jeg blev da noget overrasket over at læse at du lavede citronsauce, men det skal da lige prøves, det skal jeg da lige huske næste gang der skal laves noget lignede her. Altid god inspiration her hos dig.

    Knus

    SvarSlet
  6. Kære Pernille
    Hvis man kan lide smagen af citron, så er det en god ide.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!