24. september 2009

Nakkekotelet med karrychampignonflødesauce og ris


Risen blev sat over og
nakkekoteletten krydret med salt, peber, paprika og karry derefter ristet på panden stille og roligt, så den ikke brændte på´, men blev gennemstegt.
Champignon kom i panden til koteletten, og da de var ved at være klar, blev de drysset med karry og lidt citronsaft blev presset over.
1 dl. vand blev tilsat og 2 dl fløde, og det hele blev kogt igennem, saucen tykner selvfølgelig af fløden, saucen blev smagt til med salt, peber og karry
Sådan, - så var retten færdig, saucen var ikke stærk, og den smagte faktisk ret godt.

Lidt tomatbåde pyntede på tallerkenen!

4 kommentarer:

  1. Kære Vibeke
    Den ret er bare alt for lækker til ikke at havne på middagsbordet. Jeg elsker nakkekoteletter, men får det sjældent. Saucen, læs såsen, lyder rigtig lækker. Ih, hvor jeg glæder mig til at smovse.
    Knus
    Manna

    SvarSlet
  2. Kære Manna
    Nakkekoteletter er rigtig gode, jeg køber som regel en nakkesteg uden svær og skærer op, så jeg har noget i fryseren.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Lækkert - karry er bare - efter min mening - en af de bedste krydderier. Og denne årstid indbyder til masser af karry-retter.
    Knus og rigtig god weekend til dig.
    Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Ja denne ret var mild, det var det jeg havde mest lyst til, andre gange kan jeg ikke få det stærkt nok, sjov som det svinger!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!