24. september 2009
Nakkekotelet med karrychampignonflødesauce og ris
Risen blev sat over og
nakkekoteletten krydret med salt, peber, paprika og karry derefter ristet på panden stille og roligt, så den ikke brændte på´, men blev gennemstegt.
Champignon kom i panden til koteletten, og da de var ved at være klar, blev de drysset med karry og lidt citronsaft blev presset over.
1 dl. vand blev tilsat og 2 dl fløde, og det hele blev kogt igennem, saucen tykner selvfølgelig af fløden, saucen blev smagt til med salt, peber og karry
Sådan, - så var retten færdig, saucen var ikke stærk, og den smagte faktisk ret godt.
Lidt tomatbåde pyntede på tallerkenen!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke
SvarSletDen ret er bare alt for lækker til ikke at havne på middagsbordet. Jeg elsker nakkekoteletter, men får det sjældent. Saucen, læs såsen, lyder rigtig lækker. Ih, hvor jeg glæder mig til at smovse.
Knus
Manna
Kære Manna
SvarSletNakkekoteletter er rigtig gode, jeg køber som regel en nakkesteg uden svær og skærer op, så jeg har noget i fryseren.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletLækkert - karry er bare - efter min mening - en af de bedste krydderier. Og denne årstid indbyder til masser af karry-retter.
Knus og rigtig god weekend til dig.
Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa denne ret var mild, det var det jeg havde mest lyst til, andre gange kan jeg ikke få det stærkt nok, sjov som det svinger!
Knus
Vibeke